Andreas’ haveanlæg i Bagsværd

Læs Andreas’ kunderejse, da han fik nyt haveanlæg, indeholdende alt fra flisebelægning, cortenstål bede, etablering af græsplæne med rullegræs, nedgravning af trampolin, raftehegn

Andreas ønskede at finde et anlægsgartner tilhørende Bagsværd, der kunne varetage hans projekt med nyt komplet haveanlæg. Ved dialogen med DEPS, blev det gjort klar hvad ønskerne var og hvordan Andreas ønskede det skulle udføres.

Der blev lagt en haveplan og arbejdet kunne påbegyndes. Da det var nybyggeri, skulle grunden etableres fra bunden.

Proces for det nye haveanlæg:

  • Flisebelægning med 60×60 betonfliser
  • Montering af cortenstål bede
  • Klargøring til rullegræs
  • Nedgravning af trampolin
  • Raftehegn  
  • Kunden stod selv for etablering af cumaru træterrasse

Processen startede med flisebelægningen. Denne skulle både være som indkørsel og med niveau op til huset samt langs den ene side af huset om til haven. For at bryde niveau forskellen mellem indkørsel og resten af belægningen, blev der etableret cortenståls bede på hver side af betontrappen. Langs huset blev der også placeret to cortenståls bede. Disse blev fyldt op med den ønskede jordtype og kan bruges til alt fra blomster til afgrøder. 

Omme bag huset blev der klargjort til græsplæne og nedgravet en trampolin til børnene. Andreas stod selv for udlægning af rullegræs som DEPS leverede og opførsel af cumaru træterrasse. 

Langs husets anden side, blev det gamle hegn fjernet og erstattet med et nyt raftehegn.