fbpx
KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG BROLÆGNING PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG BROLÆGNING PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG BROLÆGNING PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Vi er specialister i alt inden for belægningsarbejde

 

Brolægning til perfektion

Smukke havegange, gulve og gårdmiljøer. Deps laver det hele med fokus på det enkelte materiale og en kræsen om det gode resultat. Vi arbejder med en vifte af forskellige sten, så du kan få lige det, der passer til dine omgivelser i forskellige former og mønstre alt efter dine ønsker og det enkelte produkts muligheder. Tøv ikke med at ringe til Jonas på 60723612hvis du vil høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udendørs flisebelægning

Trænger du til en ny flot flisebelagt terrasse eller en lækker indkørsel eksempelvis? Vi løser alle slags opgaver inden for udendørs flisebelægning. Lige fra det komplicerede i form af forskellige varianter af nyetablering til reparation af det eksisterende, når det er muligt. En ting er helt sikkert, og det er, at dine ønsker kan opfyldes – for der findes et hav af varianter og sten at vælge imellem.

Anlæg og fundamenter

Skal du have en ny carport eller anlagt fundament til tilbygningen, så er Deps klar til at hjælpe. Vi er vant til krævende graveopgaver, flytte jord, planerer og nivellerer, så fundamentet for det nye anlæg er godt og solidt. Skulle jorden være forurenet med olie, tjære eller tungmetaller, sørger vi gerne for at rense jorden.

Vi lægger en værdi i kvaliteten

Vi lytter altid til vores kunder og hjælper med at finde den bedste og mest optimale løsning i forhold til dine omgivelser, dine ønsker og behov. Vi går op i god kommunikation, faglig stolthed og den rette viden, da det er disse tre faktorer, der skaber den bedste kvalitetsoplevelse for begge parter. Vi har hovedkontor i Nykøbing Falster, men kører gerne den ekstra mil for vores kunder. Derfor strækker vores primære kundekreds sig fra Køge til Roksilde, Ringsted, København og Nordsjælland.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.