fbpx
KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG TØMRER PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG TØMRER PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

ANLÆG OG TØMRER PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Tømrerarbejde – fra renovering til nybyggeri

 

Dygtig og kompetent tømrer 

Deps er stolte af at have en fast, dygtig tømrer, og udfører alt inden for tømrerfaget. Det gælder både tilbygning og nybygning og involverer alt fra renovering af hegn, køkkenlåger eller døre til konstruktion af en ny carport eller terrasse. Uanset størrelsen på din opgave står vi til rådighed, da vi samarbejder med hele paletten af faggruppen. Ring gerne til Jonas på  60723612, så du kan høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Udskiftning af vinduer og døre

En renovering af vinduer kan hurtigt tjene sig selv ind via besparelser på energien. For i mange ældre huse siver varmen lige ud til gråspurvene, og det koster. Også gamle døre, der ser lidt triste ud, kan få huset til at tage sig helt anderledes ud, når de skiftes.

Alt i renovering og nybyggeri 

Hos Deps tager vi os kærligt af alle former for renovering af dit hus, så du er sikker på både, at det kan holde mange år endnu og samtidig fremstår smukt. Uanset renoveringen, kan du altid kontakte os.

Skal du have en ny carport eller en tilbygning, en terrasse eller ny trappe, så er vi din partner. Vi vurderer omhyggeligt dit behov, og sørger for et tilfredsstillende resultat, der er tilpasset de eksisterende løsninger og som lever op til aftalen. Vi har kunder lige fra Køge til Roskilde, Ringsted, København og Nordsjælland, da vi godt vil køre den ekstra mil for vores kunder.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.