Anlægning af rullegræs i Vordingborg

Vi er specialister i anlægning af rullegræs

Vi kan stå for dit anlægning af rullegræs på din grund eller have. Vi har mange års erfaring med haveanlæg, hvor vi ofte står for anlægning af rullegræs i forbindelse med renoveringerne af haveanlæg. Du er derfor sikret en løsning som holder, og som vil fremstå flot og ordentligt.

Sådan arbejder vi med anlægning af rullegræs

Rullegræs er genvejen til en stærk og ukrudtsfri græsplæne, hvis man ønsker et resultat med lynets hastighed. Græsset er sået og plejet på marker i Danmark, og intet er overladt til tilfældighederne. Ved dette valg undgår man altså ventetiden ved spiring af almindelige græsfrø.

Forarbejdet ved rullegræs er langt mere omfattende end du ellers går og tror, da underlaget skal være plant og uden ukrudt, sten mv. Det er vigtigt at der efter lægning af græsset, sørges for at underlaget er fugtigt i lang tid, så får græsset hurtigere og bedre fat. Angående klipning af græsset, kan du med fordel vente til græsset er godt langt. En passende klippehøjde til rullegræs er 3-4 cm fra bunden.

Fordelen ved at vælge rullegræs er, at græsset får hurtigere fat og du får et helheds indtryk af græsplænen med det samme, og skal ikke vente på resultatet. Helhedsindtrykket er særligt vigtigt, hvis du i forvejen er i gang med et større have projekt, eksempelvis ved et nybygget hus, da indtrykket godt kan være lidt fladt og kedeligt hvis græsset først skal til at spire efter såningen.

Pris på anlægning af rullegræs

Prisen for anlægning af rullegræs varierer alt efter hvor stort et område der skal anlægges, samt hvor tilgængeligt det er at lægge rullegræsset. Som udgangspunkt kan du forvente en pris på mellem 150-200 kr. pr. m2 ved mindre opgaver, og priser fra 100-150 kr. pr. m2 ved større opgaver.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for anlægning af dit rullegræs?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvor stort et areal du ønsker anlagt med rullegræs, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top