Sanna og Arnes haveanlæg i Fredensborg

Læs om Sanna og Arnes kunderejse. De har fået lavet nyt haveanlæg rundt om deres nybyggeri. Indeholdende alt fra belægning af 60×60 fliser, etablering af indkørsel med ærtesten, hævning og planering af grund, beskåret hæk, sået græs.

 

Sanna og Arne var lige gået i gang med opbygning af nyt hus gennem LasseLarsen. I denne forbindelse skulle de også have renoveret den daværende have, så den kunne blive som de ønskede. 

Dagen hvorpå besigtigelsen af projektet stod på, var der kun en byggegrund. 

 

Drømmen var en have hvor De og deres børn kunne boltre sig og have massere af plads omkring dem. 

 

Proces for det nye haveanlæg: 

 

  • Flisebelægning med 60×60 betonfliser
  • Etablering af indkørsel med ærtesten
  • Etablering af dræn
  • Hævning og planering af græsplæne
  • Såning af græs
  • Beskæring af den forvildede hæk

Det startede med blotlægning af grunden. Fældning af træer og beskæring af den forvildede hæk. Den blev skåret ind i siden og toppen blev kappet af. 

Herefter blev flisebelægning påbegyndt. Denne er foran huset og rundt og huset. Der skulle også etableres en træterrasse, der ikke var en del af DEPS entreprise i dette haveanlæg, omme bag huset. Ved etableringen af indkørslen, blev der påfyldt nøddesten, til det var i niveau med flisebelægningen. 

Arne ønskede etablering af dræn, for at lede vand væk fra haven. Dette dræn blev gravet ned langs hækken og udledt til en lille å.  Ved den daværende græsplæne, blev der fyldt ekstra jord på, for at hæve grunden. Efterfølgende blev denne planeret sammen med en topdressing (gødning), for at sikre at græs frøene fik ordentligt fat. Efter såning af græs, blev der sat sprinklere op 3-4 steder i haven til vanding.