Belægning af fliseterrasse på Sjælland & Øerne

Vi er specialister i belægning af fliseterrasse

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for belægning af dit fliseterrasse på din grund eller i haven. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte har stået for belægning af fliseterrasser. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om belægning af fliseterrasser

En fliseterrasse anlægges i enten beton fliser, klinker eller natursten. Det kan også være en kombination af disse. Det er en meget holdbar løsning hvis du ønsker en ny terrasse. En fliseterrasse holder som regel i længere tid end en træterrasse gør, men kan angribes af alger og ukrudt, som kræver behandling før terrassen er pæn igen. Arbejdsgangen ved en fliseterrasse er som regel mere krævende end ved en træterrasse, da der skal graves jord ud, grus skal lægges og fliserne kan være meget tunge at bære på.

Betonfliserne findes i mange forskellige farver, nuancer og størrelser. Fliseterrasser kan være af type rådhusbelægning, herregårdssten, 30×30 – 60×60 fliser, soldaterfliser mv. Mulighederne og kombinationerne er mange og det er kun et spørgsmål om hvilket udtryk du ønsker din terrasse skal have. I forbindelse med valg af materialer, kan det være en idé at tænke på hvordan helhedsudtrykket for det udvendige er. Det ser godt ud når valg af fliser og/eller sten passer til stilen på huset og dets omgivelser.

Priser på fliseterrasser pr. m2

Prisen for belægning af fliseterrasse starter fra 600 kr. pr m2 inklusiv korrekt opført bundopbygning. Vigtige faktorer for prisen på en ny terrasse er f.eks. om der skal bortskaffes jord. Ting som adgangs forhold til store maskiner og lastbiler er også vigtig- da dette kan lette arbejdsgangen i forbindelse med belægningsarbejdet. Ønsker du blot udskiftning af fliser oven på eksisterende bundopbygning koster belægning fra 400 kr. pr. m2.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for belægningen af din nye fliseterrasse?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på antal m2 fliseterrasse du ønsker belagt, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for brolægning

4.5/5
Scroll to Top