VI KLARER STØRRE byg og anlægsPROJEKTER INDEN FOR HAVEANLÆG, TØMRER OG BROLÆGNING

Med DEPS er du sikret en totalløsning inden for have anlæg, tømrer og brolægning. Hos DEPS tager vi altid ansvar, og du er altid sikret faglært ekspertise og godt arbejde udført til tiden. Skulle du have brug for inspiration til gode løsninger i forbindelse med dit projekt, kan DEPS også give råd med på vej. Har din ejer- eller andels forening behov for hjælp til ny flisebelægning, gangarealer, terrasse områder, rullegræs, såning af græs og/eller andet i jeres nye have anlæg, kommer DEPS gerne og besigtiger projektet og giver et uforpligtende tilbud. Se vores tidligere arbejdsopgaver inden for byg og anlægsprojekter, og kontakt Jonas fra DEPS i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Håndværkere til byg og anlæg

VI HAR FAGLÆRTE OG UDDANNEDE HÅNDVÆRKERE

Hos DEPS benytter vi os af faglærte og uddannede håndværkere, så du altid er sikret top kvalitet i det udførte arbejde. Dertil bestræber vi os altid på at møde kunden, og andre vi møder i forbindelse med arbejdets udførelse med et smil og venlighed. På den måde sikrer vi os at der altid eksisterer et godt arbejdsmiljø.

 

SOLVANG EJERFORENING

Opgaven for Solvang Ejerforening bestod af udvidelse af eksisterende flisebelægning, samt udskiftning af nuværende fliser, og omplacering af cykel- og tørrestativer.

TOTALRENOVATION AF DIN GRUND – ELLER HJÆLP TIL MINDRE OPGAVER

Hvad enten du har behov for  selvfølgelig også kompetencer til at udføre mindre udendørs byg- og anlægsprojekter, såsom terrasser, indkørsler, carporte, groft havearbejde, beplantning m.m.

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Scroll to Top