Konstruktion af carport & dobbelt carport i Vordingborg

Vi er specialister i konstruktion af carport & dobbelt carport

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for konstruktionen af din carport, herunder dobbelt carporte. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte står for konstruktion af carporte. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om carporte

Før du går i gang med opførelsen er det vigtigt at undersøge om det er nødvendigt at ansøge om byggetilladelse. Dette afhænger af hvilken kommune du er bosat i, og hvor mange m2 du ønsker. Der kan også være en række krav carporten skal opfylde, heriblandt højde og afstanden til vejen.

Carporten skal dække dine specifikke behov, og du skal derfor gøre op med dig selv om det skal være en enkelt-carport eller en dobbelt-carport. Det kan også være en god idé at overveje om der er behov for et sammenhængende skur/redskabsrum til opbevaring. For de fleste er det første ydre indtryk rigtig vigtigt, og man skal derfor også gøre sig overvejelser omkring valg af materialer, således det falder i ét med huset.

Man kan både købe modul samlinger, eller man kan vælge at få carporten udført ud fra egne ønsker og tegninger. Hos DEPS er vi altid klar til at give råd og vejledning.

Carport med skur

Det meget populært og funktionelt at anlægge et skur i samme konstruktion som sin carport. Skydedøre anvendes når pladsen blir træng, sådan får du aldrig problemer med at din dør til skuret ikke kan åbne på grund af plads mangel. Skuret kan blandt andet benyttes som cykelskur, eller redskabsrum.

Carport priser

Priserne på carporte og dobbelt carporte varierer meget alt afhængig af egenskaber og materialer. Nedenfor kan du se nogle prisestimater på en standard carport til en enkelt bil med trapez tagplade tag, og prisestimat på en carport til en enkelt bil med listeloft, tagpap og med skur. Ønsker du en dobbelt carport vil priserne være det dobbelte.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for konstruktionen af din carport?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder om du ønsker en enkelt eller en dobbelt carport, med eller uden skur, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for udendørs tømrerarbejde

4.5/5
Scroll to Top