fbpx
KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Få en pålidelig og kompetent totalentreprenør


Vi står for byggeriet fra A-Z

Som privatperson kan det tit være uoverskueligt at kaste sig ud i et byggeprojekt eller en renovering eksempelvis. Det gælder særligt, fordi det er nødvendigt, at du tager kontakt og skal holde styr på flere forskellige faggrupper, hvis du for eksempel skal have et nyt toilet.

Men når du samarbejder med Deps, behøver du ikke at bekymre dig om telefonen, der uafbrudt ringer med en masse spørgsmål fra håndværkere. Vi står nemlig for hele byggeriet.

En samlet løsning med os på holdet

Med Deps på holdet som din totalentreprenør, får du en totalløsning, der gør det så let for dig som muligt, fordi vi tager hånd om det hele. Vi har hele paletten af gode samarbejdspartnere, som vi trækker ind, så al arbejde er udført af kompetente håndværkere. Derudover får du én kontaktperson, da vi lægger en værdi, at processen bliver så nem for dig som muligt. Han forstår dine behov for en god løsning, og som efterfølgende hiver de rette kompetente personer ind. På den måde undgår du selv at skulle vurdere hvilken faggruppe, der er den rette til at løse en given opgave.

En let og behagelig proces for dig

I det øjeblik, vi er blevet enige om, hvilket arbejde, der skal udføres, overgår hovedpinen, projektstyringen og koordineringen mellem de forskellige faggrupper. Du kan læne dig tilbage i sofaen og vente på et godt og tilfredsstillende resultat. Uafhængig af om det gælder en haverenovering eller en totalrenovering, så er Deps den rigtige partner for dig.

En god kvalitetsoplevelse

Vi lægger en stor værdi i, at du får en god kvalitetsoplevelse med os. Vi lever af glade og tilfredse kunder, hvorfor vi også har rigtig mange god anmeldelser. Ring til Jonas på 60723612, for at tage en uforpligtende snak om dit projekt. Vores primære arbejdsområde strækker sig fra Køge til Roksilde, Ringsted, København og Nordsjælland.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.

Skal vi hjælpe dig?