KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Totalentreprise gør det lettere for dig

 

En samlet løsning

Så behøver du kun at handle ét sted, siger de i supermarkedet. Og det samme gælder faktisk for Deps, når det kommer til byggeri og løsning af behov i hus og have.

For vi er en totalløsning, der gør det så let for dig som muligt, fordi vi tager hånd om det hele.

Vi står for byggeriet

Som privatperson kan det tit være uoverskueligt at kaste sig ud i et byggeprojekt eller en renovering eksempelvis. Det gælder særligt, fordi det er nødvendigt, at du tager kontakt og skal holde styr på flere forskellige faggrupper, hvis du for eksempel skal have et nyt toilet.

Men når du samarbejder med Deps, behøver du ikke at bekymre dig om telefonen, der uafbrudt ringer med en masse spørgsmål fra håndværkere.

En let proces

I det øjeblik, vi er blevet enige om, hvilket arbejde, der skal udføres, overgår hovedpinen, projektstyringen og koordineringen mellem de forskellige faggrupper til Jonas. Du kan læne dig tilbage i sofaen og vente på et godt og tilfredsstillende resultat.

Uafhængig af om det gælder en nyt stakit, dør eller en totalrenovering, så er Deps den rigtige partner for dig. Vi kan nemlig det hele. Fra tag til terrasse, fra bad til vægge og maling, stillads eller hvad du har behov for i dit hus og have.

Vedligehold

Det skal være let for dig at få vedligeholdt dit hus og dine udeområder. Derfor har vi samlet alt ét sted, så du kun har én kontaktperson, der forstår dine behov for en god løsning, og som efterfølgende hiver de rette kompetente personer ind. På den måde undgår du selv at skulle vurdere hvilken faggruppe, der er den rette til at løse en given opgave.

Hos Deps glæder vi os til at hjælpe dig med din opgave på hele Sjælland. Ring til Jonas på 60723612

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.

Skal vi hjælpe dig?