TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Vi klarer større projekter inden for have anlæg, tømrer og brolægning

Med DEPS er du sikret en totalløsning inden for have anlæg, tømrer og brolægning. Hos DEPS tager vi altid ansvar, og du er altid sikret faglært ekspertise og godt arbejde udført til tiden. Skulle du have brug for inspiration til gode løsninger i forbindelse med dit projekt, kan DEPS også give råd med på vej.

Har din ejer- eller andels forening behov for hjælp til ny flisebelægning, gangarealer, terrasse områder, rullegræs, såning af græs og/eller andet i jeres nye have anlæg, kommer DEPS gerne og besigtiger projektet og giver et uforpligtende tilbud.

Se vores tidligere arbejdsopgaver og kontakt Jonas fra DEPS i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi har faglærte og uddannede håndværkere


Hos DEPS benytter vi os af faglærte og uddannede håndværkere, så du altid er sikret top kvalitet i det udførte arbejde. Dertil bestræber vi os altid på at møde kunden og andre vi møder i forbindelse med arbejdets udførelse med et smil og venlighed, så der altid eksistere et godt arbejdsmiljø.

Solvang Ejerforening

Opgaven for Solvang Ejerforening bestod af udvidelse af eksisterende flisebelægning, samt udskiftning af nuværende fliser, og omplacering af cykel- og tørrestativer.

DANSK ERHVERV OG PRIVAT SERVICE

Jonas Clausen

Ring på: 60 72 36 12

Skal vi hjælpe dig?