Haveanlæg & haveservice i Vordingborg

Vi varetager og udfører alle opgaver inden for haveanlæg og haveservice, herunder groft havearbejde, blotlægning og klargørelse af grund, træfældning, rod- og stubfræsning, såning af græs, rullegræs, beplantning og cortenstål højbede , komplet anlæg af have m.m. Vi arbejder overalt på Sjælland og Øerne.

Du kan se mere om hvordan vi arbejder med de forskellige opgaver her på siden, samt se en kunderejse med Sanna og Arne der fik anlagt et nyt haveanlæg, og få inspiration til dit eget projekt. Kontakt os i dag for at høre nærmere om hvordan vi kan hjælpe dig med haveanlæg og haveservice.

Mange gange er det nødvendigt at klargøre grunden, før arbejdet med haveanlægget kan påbegyndes. Der kan eksempelvis være behov for at blotlægge grunden, samt bortskaffe haveaffald. Vi har de rette maskiner som gør os i stand til at rydde større arealer, og samtidig bortskaffe haveaffaldet efterfølgende. Derved kan vi gøre din grund helt klar til projektet med selve haveanlægget.

Har du træer der står i vejen for udsigten, eller som står i vejen for ændringer i din have, så kan vi tilbyde hjælp til træfældning. Vi klarer træfældning af alle typer og former på din grund, og sørger for at bortskaffe materialet efter træfældningen. Vi sørger selvfølgelig for at der ikke opstår skader på din ejendom i forbindelse med træfældningen.

Har du fået fældet dit træ, så har vi værktøjet og mandskabet til at komme stubben til bunds. Stubfræsning foregår på den måde, at en stor maskine fræser stubben til under jordhøjde, hvorefter resten af stubben dækkes pænt til med jord. Efter fræsningen reetableres med jord således der kan sås græs, og stubben ikke længere er synlig.

Vi kan stå for at beplante din grund med en lang række beplantninger, herunder din bøgehæk eller andre hække typer, præcist som du ønsker dem opført. Dette gør vi ofte i sammenhæng med komplette haveanlæg, hvor vi først har ryddet og blotlagt grunden, for efterfølgende at sørge for beplantningen i det nye haveanlæg.

Som en del af et haveanlæg, er valget mellem at så græsset eller få lagt rullegræs. Når man skal så græs er der en del forberedelse som indebærer at eksisterende jord skal fræses og planeres. I visse tilfælde skal der tilføres topdressing. Ved rullegræs planeres det eksisterende jord og der tilføres topdressing.

I tillæg til såning af græs, tilbyder vi også at lægge rullegræs på din grund. Rullegræs kommer med sine egne fordele og ulemper i forhold til såning af almindeligt græs. Fordelen er at du ikke behøves vente på spiring, men ulempen er til gengæld at forarbejdet ved rullegræs ofte er mere krævende og omfattende end forarbejdet ved såning af almindeligt græs.

Cortenstål højbede er meget moderne og benyttes ofte i sammenhæng med nybyggeri og komplette haveanlæg. Hos DEPS får vi ofte fremstillet cortenstål højbede på specialmål, således de er anvendelige i enhver sammenhæng.

DEPS varetager hvert år professionel hækkeklipning med det korrekte udstyr, både for private såvel som for erhverv. Vi sørger for en god oplevelse hver gang. Du kan læse mere om hvornår din hæk skal klippes, beskæres og nedskæres her.

Rasmus & Sofie fik totalrenoveret deres haveanlæg

Læs og se Rasmus og Sofies kunderejse med DEPS, hvor de fik totalrenoveret deres haveanlæg med blotning og rydning af grund, belægning med rullegræs, etablering af bed, hækklipning, beplantning af hæk og blomster m.m.

Skal du bruge hjælp til dit haveanlægs projekt?

Vi står altid klar til at besvare dine henvendelser på telefon og mail, hvor vi tilbyder gratis indledende rådgivning og giver et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Scroll to Top