Opsætning af havehegn og stakit på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i opsætning af havehegn og stakit på

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opsætning af havehegn. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte står for opsætning af havehegn & stakit i alle mulige former for materialer. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Sådan kan vi hjælpe dig med opsætning af havehegn & stakit

Hos DEPS har vi især rigtig stor erfaring med opsætning af havehegn. Havehegn er egentlig bare et hegn som er i haven, og der er derfor ikke som sådan noget specielt ved et havehegn kontra almindelige hegn, men ikke desto mindre har vi en særlig stor erfaring og ekspertise, i forhold til at få etableret de rigtige typer hegn til de rigtige typer haver.

Der er mange forskellige muligheder indenfor valg af materiale til dit hegn. Det er vigtigt at gøre sig nogle overvejelser omkring hvad hegnet skal kunne og hvad forventningen til det færdige resultat er. Du kan vælge materialer såsom træ, glas, komposit og metal. Udførslen og monteringen afhænger af hvilken type af hegn, der er tale om. Der skal som hovedregel monteres stolper i jorden først og derefter opsætte hegnet.

Vi bygger blandt andet følgende typer hegn:

Priser på havehegn og stakit

I og med at der er så mange forskellige materialer man kan bygge i, varierer prisen alt afhængigt af hvilke materialer du ønsker, og hvordan du ønsker udførslen. Hvis du vælger en type som blot skal monteres med hegnsfag, frem for en type hegn der skal bruges en del mere tid på, er det den billigste løsning. Blandt andet montering af komposit kræver special værktøj og det tager en del længere tid.

Vi har følgende løbende meter standardpriser med en færdighøjde på 180 cm:

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for konstruktionen af dit havehegn eller stakit?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på hvor stort et hegn du ønsker, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for udendørs tømrerarbejde

4.5/5
Scroll to Top