fbpx
KONTAKT OS IDAG

HAVESERVICE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

HAVESERVICE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

HAVESERVICE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Vi står for alt inden for haveservice

 

Lad os gøre arbejdet

Der er nok at se til som husejer, og ofte er der ikke tid til at tage sig af udearealerne, hvor både hækken skal klippes, græsset skal slås, stakittet skal males, fliserne skal algebehandles og ukrudtet tæmmes – blandt andet.

For listen over opgaver er lang, når det kommer til haven. Den skal passes og vedligeholdes, ellers ender den med at gro til, hvilket bliver tydeligt, hvis man bare lader stå til.

Vi ordner det hele

Men den gode nyhed er, at du ikke behøver gøre det hele selv – du skal jo også have lov til at nyde det gode vejr i hængekøjen!

Hos Deps tager vi hånd om alt det forefaldende arbejde, der trænger. Vores faglærte folk er specialister på området uafhængig af, om det drejer sig om fliser, hegn eller grønne områder, for vi finder altid den rigtige til at løse lige netop din opgave.

Få mere tid til hygge på terassen

Vi sørger for, at din have bliver dejlig at opholde sig i. Derfor står vi for græsslåning og klipning af buske. Men skal du have en ny terrasse, kan vi selvfølgelig også sørge for den del, så bare sig til. Vi arbejder for din tilfredshed. Hos Deps glæder vi os til at hjælpe dig med din opgave. Ring til Jonas på 60723612, og tag en uforpligtende snak om vedligehold af dine grønne arealer. Vi yder haveservice og vedligehold lige fra  Køge til Roksilde, Ringsted, København og Nordsjælland.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.

Skal vi hjælpe dig?