Indgangspartier

Indgangspartier er noget der gerne skal skille sig ud fra resten af den omliggende flisebelægning, og det kan være en god idé at skabe et udtryk der fortæller, at her sker der noget.

Ved større indgangspartier, fx ved erhvervs bygninger og/eller en anden stor bygning, bør området markeres og gøres tydelig. Indgangspartiet bør være let at komme hen til, og let at komme igennem. Der skal være god plads og der skal være niveau-fri adgang, så blandt andet kørestole kan komme igennem uden problemer.

Det kan også være en god idé at markere med en anden farve fliser eller et andet materiale, således der ikke er tvivl om hvor indgangen er. Dette er udelukkende en fordel ved butikker, erhvervs bygninger eller andre bygninger, hvor der foregår faciliteter for en bred gruppe mennesker. Privat kan man også bryde flisebelægningen ved indgangen til husets hoveddør. Dette behøver dog ikke at være lige så sort og hvidt som ovennævnte. Alene et brud med fx brosten, chaussésten eller granitskærver gør en forskel.

Ved handicap boliger, er det dog vigtigt ikke at gøre brug af små belægningssten, der kan have lidt niveauforskel, da dette kan være en udfordring for kørestols brugere. Her er det mere nødvendigt at bruge flade og glatte fliser såsom 40×40 eller 60×60, og igen gøre indgangen så bred som muligt.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente brolæggere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?