Indkørsel

En indkørsel kan både laves som flisebelægning, men man kan også benyttes sig af sten såsom ærtesten eller granitskærver. Man kan også gøre brug af en kombination af disse to. Det der er oppe i tiden/moden i øjeblikket, er flisebelægning med store fliser på 40×40 eller 60×60 såvel som granitskærver. Disse materialer kan fås i forskellige farver og nuancer, så der er mange muligheder for at få belægning og stilart på huset til at passe sammen.

Granitskærver til indkørsel bør være af en større sten end til bede eller lignende, da de ellers kan finde på at sætte sig fast i bilens dæk. Med granitskærver i indkørsel kan man hurtigt rive rundt i dem så det igen ser fint ud. Man kan også benytte granitskærver langs soklen på huset for at bryde flisebelægningen.

Belægning af ny indkørsel kan være med til at give et forbedret helhedsindtryk af dit hus, og man kan som sagt få belægning og hus til at spille godt sammen, ved valg af de perfekte fliser. Ved valg af fliser til din nye indkørsel, skal der vælges et tykkere materiale end hvis du var på udkig efter fliser til en almindelig terrasse, da fliserne skal kunne holde til større belastning i form af køretøjer.

For at slippe for kørespor er det vigtigt at opbygningen af bund er udført korrekt. Opbygningen konstrueres med stabilgrus og afretter grus inden belægning og fugesand.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente brolæggere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?