fbpx
KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Vi laver gerne dit murerarbejde 

 

Murer med kompetencerne i orden

Hos Deps vil vi gerne hjælpe dig med at få dit hus til at fremstå smukt og holdbart. Derfor tilbyder vi alle former for murerarbejde, fra opmuring af vægge, til vedligeholdelse af facader eller støbning af fundamenter. Har du særlige ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig for Deps er totalentreprise tilpasset dine behov. Kontakt Jonas på 60723612, for en snak omkring dine behov for en murer.

Facaderenovrering af dygtig murer

Intet holder for evigt, heller ikke smukke facader. Din bolig kan hurtigt komme til at fremstå som ny med en facaderenovering, ligesom du kan forhindre kommende skader. Klimaet tager hårdt på puds, mursten og fuger, derfor sørger Deps for at opbygge facadens modstandsevner, så facaden kan holde i mange år frem. Har du kviste, den er gal med, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Vores murerarbejde er en kvalitetesoplevelse

Hos Deps er vi generelt helt vilde med murerarbejde. Vi elsker alt med sten og beton, opmuring og støbning. Når vi indgår et arbejde med kunder, sørger vi altid for en optimal løsning, der er tilpasset både stilen og mulighederne på din grund – både indendørs og udendørs. Vi leverer kvalitetsarbejde inden for et område, vi har stor erfaring med. Derfor er du i trygge hænder med os på holdet.

Har du brug for en murer?

Vi har hovedkontor i Nykøbing Falster, men det skal du ikke lade dig snyde af. Vores primære kundeområde strækker sig fra Køge til Roksilde, Ringsted, København og Nordsjælland. Vi har ikke noget imod at køre den ekstra mil for vores kunder, da det er glade og tilfredse kunder vi lever af. Ring nu på 60723612.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.