KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

KONTAKT OS IDAG

MURERARBEJDE PÅ HELE SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Alt i murerarbejde 

Vi ordner alt fra bad til facade, fliser og fundamenter

 

Murer

Hos Deps vil vi gerne hjælpe dig med, at få dit hus til at fremstå smukt og holdbart. Derfor tilbyder vi alle former for murerarbejde, fra opmuring af vægge, til vedligeholdelse af facader og tag, etablering af badeværelser og opsætning af fliser eller støbning af fundamenter.

Har du særlige ønsker, kan vi helt sikkert hjælpe dig for Deps er totalentreprise tilpasset dine behov. Kontakt os og hør mere.

Facaderenovrering

Intet holder evigt, heller ikke smukke facader, men din bolig kan hurtigt komme til at fremstå som ny med en facaderenovering, ligesom du kan forhindre kommende skader.

Klimaet tager hårdt på puds, mursten og fuger, derfor sørger Deps for at opdatere dine murers modstandsevner, så facaden kan holde i mange år frem. Har du kviste eller er det taget, den er gal med, hjælper vi selvfølgelig også med det.

Badeværelse

Er hele badeværelset blevet forældet, eller er der delelementer, der trænger til et opdateret look, så hjælper vi gerne med en tilpasset løsning. Det gælder også, hvis det er fliser, der er ødelagte eller der på anden vis er skader, som har brug for en kærlig hånd. Vi sørger for en optimal løsning, der er tilpasset både stilen og udtrykket på dit badeværelse samt rummets muligheder, og vi leverer kvalitetsarbejde indenfor et område, vi har stor erfaring med.

Flise og klinkearbejde

Skal du have etableret en trappe belagt med fliser, eller er det køkkenet, der trænger, terassen eller havegangen, så er vi klar.

Vi hjælper både med udskiftning og etablering af nye fliser eller klinker. De fleste huse har fliser og klinker enten på gulv eller væg og vi ordner det hele og bistår med valg af fliser, indkøb og etablering, ligesom vi ser på muligheder for optimale løsninger i forhold til din boligs udtryk og fremtoning.

Overdækning over terrasse

Jeg har brugt DEPS før, og det var alt i alt tilfredsstillende.

Undervejs i et større projekt, kan der opstå ting der skrider lidt i forhold til planen, men alt løses, og jeg kan ikke rigtigt finde på noget at sætte fingeren på

Facaderenovering, murerarbejde

Vi oplevede fin kommunikation med DEPS, og med fælles forståelse for opgaven.
Udfordringer som dukkede op undervejs, blev håndteret professionelt af Jonas og hans team.
Hele opgaven er løst til vores fulde tilfredshed.

Belægning

Meget tilfreds med et fint arbejdet. Det er gennemført til tiden og alle aftaler er overholdt. Dygtige og venlige håndværkere.