Ny indkørsel og have anlæg 

Læs Andreas’ kunderejse, da han fik nyt have anlæg, indeholdende alt fra flisebelægning, cortenstål bede, etablering af græsplæne med rullegræs, nedgravning af trampolin, raftehegn

Andreas ønskede at finde et anlægsgartner firma, der kunne varetage hans projekt med nyt komplet have anlæg. Ved dialogen med DEPS, blev det gjort klar hvad ønskerne var og hvordan Andreas ønskede det skulle udføres. Materialevalg var valgt på forhånd.

Der blev lagt en have plan udfra hans ønsker og arbejdet kunne påbegyndes. Da det var nybyggeri, skulle grunden etableres fra bunden og var lige nu et stort rod pga. bebyggelsen der havde været i gang. 

Proces for det nye have anlæg:

Proces for ny indkørsel og haveanlæg

Processen startede med flisebelægningen. Denne skulle både være som indkørsel og med niveau op til huset samt langs den ene side af huset om til haven. Opbygning af bund påbegyndes og er nødvendig for at kunne ligge flisebelægningen korrekt og da det er en indkørsel, skal forholdene være i orden. For at bryde niveau forskellen mellem indkørsel og resten af belægningen, blev der etableret cortenståls bede på hver side af betontrappen. Langs huset blev der også placeret to cortenståls bede. Disse blev fyldt op med den ønskede jordtype og kan bruges til alt fra blomster til afgrøder. Cortenståls bedene klæder det nye have anlæg og giver en god kontrast.

Omme bag huset blev der klargjort til græsplæne og nedgravet en trampolin til børnene. Andreas stod selv for udlægning af rullegræs som DEPS leverede og opførsel af cumaru træterrasse. 

Langs husets anden side, blev det gamle hegn fjernet og erstattet med et nyt raftehegn.