Opsætning af indgangsparti til hus, have og grund på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i opsætning af indgangsparti til hus, have og grund

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opsætningen af indgangsparti til dit hus, have eller grund. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte har stået for opsætning og belægning af indgangspartier. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om indgangspartier

Indgangspartier er et areal der skiller sig ud fra resten af den omliggende flisebelægning. Ved større indgangspartier, fx ved erhvervs bygninger og/eller en anden stor bygning, bør området markeres og gøres tydelig. Indgangspartiet bør være let at komme hen til, og let at komme igennem. Der skal være god plads og der skal være niveau-fri adgang, så blandt andet kørestole kan komme igennem uden problemer.

Man kan med fordel markere med en anden farve fliser eller et andet materiale ved indgangspartiet, således der ikke er tvivl om hvor indgangen er. Dette er udelukkende en fordel ved butikker, erhvervs bygninger eller andre bygninger, hvor der foregår faciliteter for en bred gruppe mennesker.

Privat kan man også bryde flisebelægningen ved indgangen til husets hoveddør. Dette behøver dog ikke at være lige så sort og hvidt som ovennævnte. Alene et brud med fx brosten, chaussésten eller granitskærver gør en forskel.

Ved handicap boliger, er det dog vigtigt ikke at gøre brug af små belægningssten, der kan have lidt niveauforskel, da dette kan være en udfordring for kørestols brugere. Her er det mere nødvendigt at bruge flade og glatte beton fliser såsom 40×40 eller 60×60, og igen gøre indgangen så bred som muligt.

Priser på opsætning af indgangsparti

Prisen for et opsætning af indgangsparti udført i diverse flisebelægning med korrekt opført bundopbygning koster fra 600 kr. pr. m2. Ønsker du blot udskiftning af eksisterende fliser oven på eksisterende bundopbygning koster arbejdet fra 400 kr. pr. m2.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for opsætning og belægningen af dit indgangsparti?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder specifikke krav til dit indgangsparti, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for brolægning

4.5/5
Scroll to Top