Opbygning af overdækket terrasse i træ og aluminium på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i opbygning af overdækket terrasse i træ og aluminium

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af overdækket terrasse. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte står for konstruktion af træterrasser med og uden overdækning. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om overdækning til terrasser

Det kan være en god idé at overveje sit materiale valg til sin overdækket terrasse nøje. Det ser bedst ud at vælge materialer der passer til huset, så der skabes en helhed. Det bedste vil være at vælge vedligeholdelses frie materialer, i hvert fald som minimum til taget, da dette gør at overdækningen kræver mindre vedligeholdelse end ellers, for at den forbliver pæn at kigge på.

Det er også vigtigt at tænke på hvor overdækningen til terrassen kommer til at være, og om det går ud over lysindfald i huset. Hvis det gør det, er det vigtigt at have dette i mente ved valg af materiale til taget, da lyset gerne skulle kunne komme lidt igennem. Vær opmærksom på at det i nogen tilfælde kan være nødvendigt at søge byggetilladelse ved kommunen, inden du går i gang med din overdækning til terrasse, da dette kommer an på hvor stort et område der bliver overdækket. Det kan varierer fra kommune til kommune.

Afskærmning af terrasse

Du kan skabe ekstra læ og varme under overdækningen, ved at indrette med blandt andet planter og opsætte terrassevarmere. På den måde opnår man afskærmning til sin terrasse. Afskærmning til terrasse kan selvfølgelig også bygges i træ og andre materialer, så du på den måde opnår en endnu bedre afskærmning og læ for regn, vind og vejr.

Hvad er prisen på en overdækket terrasse

Prisen på en overdækning eller en helt ny overdækket terrasser varierer meget, alt afhængig af hvilket materiale den skal bygges i, hvor stor den er, samt andre faktorer. Nedenfor kan du se nogle standardpriser på en overdækket terrasse i hhv. træ og aluminium.

Overdækket terrasse i aluminium på 12 m2

Indkøb af komplet terrasse overdækning og arbejdsløn for opførsel. Samlet pris: 40.000 kr. inkl. moms.

Overdækket terrasse i træ på 12 m2

Indkøb af trykimprægneret træ, trapez tagplader og andre nødvendige materialer til overdækningen samt arbejdsløn for opførsel af overdækningen. Samlet pris: 20.000 kr. inkl. moms.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for konstruktionen af din nye overdækket terrasse?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på hvor mange m2 terrasse du gerne vil have bygget eller overdækket, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for udendørs tømrerarbejde

4.5/5
Scroll to Top