Rådhusbelægning udendørs fliser

Læs Kennets kunderejse, da han fik etableret nyt haveanlæg omkring hans hus, indeholdende alt fra rådhusbelægning til pudsning af trappe

Ved ethvert nyt haveanlæg, er det vigtigt at gøre sig overvejelser omkring hvilke materialer der blandt andet passer til ens hus. Er det et gammelt hus eller er det nybyggeri. Afspejles dette i valget af materialer opnås der en helhed mellem hus og have.

Kennet ønskede sig et nyt haveanlæg ved hans indkørsel samt hus. Han ønskede også en renovering af hans hovedtrappe samt kældertrappe, så den kom til at se pæn og glat ud igen. Til valg af belægnings type, har Kennet søgt inspiration for udendørs fliser, da han gerne ville have det skulle passe til hans hus. Han ønskede sig rådhusbelægning samt sorte granitskærver i indkørslen.

Proces for ny haveanlæg:

Processen omkring haveanlægget begyndte med blotlægning for eksisterende flisebelægning, så det var til at komme til. Herefter skulle bunden opbygges og etableringen af rådhusbelægningen kunne herefter påbegyndes. Indkørslen blev forberedt til granitskærver og sætning af brosten langs kanterne. Rådhusbelægning udendørs fliser, er et moderne valg og har et særpræget udseende.

Hovedtrappen samt kældertrappen blev renoveret så de så pæne og glatte ud. Hovedtrappen blev renoveret med brosten og kældertrappen blev pudset op, så diverse gamle revner og huller ikke længere kunne ses.