Rodfræsning og stubfræsning på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i rodfræsning og stubfræsning

Har du efter en træfældning én eller flere stubbe som virker uoverkommelige selv at grave op, så har har udstyret og kompetencerne til at klare opgaven for dig. Stubfræsning er en simpelt måde at komme stubbe og rødder til livs. Vi fræser stubben til under jordhøjde og reetablerer således det berørte område med flad jord.

Sådan arbejder vi med rodfræsning

Man benytter gerne rodfræsning ved større arealer i fx skovbrug. Det kan eksempelvis være i forbindelse med arealer med juletræer. Rodfræsning fjerner nemt stød, hele stammer og grene. Trækkraften er altafgørende for hvor meget maskinen kan klare. Rodfræsning kan også være nødvendigt i forbindelse med haveanlæg, hvor der kan være fældede træer som kræver en rodfræsning, for at komme træet helt til bunds. Rodfræsning er en billig og effektiv måde at kommer roden helt til livs, og er et super godt alternativ til at grave hele rodnettet op med eksempelvis minigraver.

Sådan arbejder vi med stubfræsning

Stubfræsning benyttes derimod når man fx har fældet et træ og stubben skal fjernes. Motorsaven kan ikke nå helt ned til græsoverfladen, så ved hjælp af stubfræseren kan man fjerne stubben helt ned til ca. 30-40 cm fra jordens overflade. Fræseren er god da maskinen er noget mindre end en rodfræser, og kan derfor komme ind i en hvilken som helst have. Stubfræseren fjerner stubben og efterlader muld og flis der er lige til at fjerne. Efter en stubfræsning kan man påfylde jord i hullet og så græs, så man ikke kan se det længere.

Pris på rodfræsning & stubfræsning

Prisen på stubfræsning afhænger ikke mindst af størrelsen på stubben. Prisen varierer fra de helt små stubbe til omkring 500 kr. og til de større stubbe med priser op mod 1.500 kr. pr. stub. En lille stub har en diameter på 10 – 13 cm. Hvor en stor stub har en diameter på over 80 cm.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for din rod & stubfræsning?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder antallet og størrelsen på dine stubbe, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top