Rullegræs

  Rullegræs er genvejen til en frodig, stærk og ukrudtsfri græsplæne, hvis man ønsker et resultat med lynets hastighed. Græsset er sået og plejet på marker i Danmark, og intet er overladt til tilfældighederne. Ved dette valg undgår man altså ventetiden ved spiring af almindelige græsfrø.

  Fordelen ved at vælge rullegræs er, at græsset får hurtigere fat og man får et komplet indtryk af græsplænen med det samme, og skal ikke vente på resultatet. Helhedsindtrykket er særligt vigtigt, hvis du i forvejen er i gang med et større have projekt, eksempelvis ved et nybygget hus, da indtrykket godt kan være lidt fladt og kedeligt hvis man valgte almindelige græsfrø, der først skal til at spire efter såningen.

  Forarbejdet ved anlæg af rullegræs er langt mere omfattende end man ellers går og tror, da underlaget skal være plant, uden ukrudt, sten mv.

  Det er vigtigt at man efter lægning af græsset, sørger for at underlaget er fugtigt i lang tid, så får græsset hurtigere og bedre fat. Angående klipning af græsset, kan man med fordel vente til græsset er godt langt. En passende klippehøjde til rullegræs er 3-4 cm fra bunden.

  Rullegræs pris

  Prisen for belægning af rullegræs varierer alt efter hvor stort et område der skal belægges, samt hvor tilgængeligt det er at lægge rullegræsset. Som udgangspunkt kan du forvente en pris på mellem 15-20 kr.pr. m2 ved mindre opgaver, og priser fra 10-15 kr. pr. m2 ved større opgaver.

  Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

  Vores erfarne og kompetente havemænd står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

  Skal vi hjælpe dig?