Rydning af grund

En rydning af grund kan være ideel hvis haven er vokset dig over hovedet, eller lyset har svært ved at trænge igennem. Dette kan kræve en komplet oprydning af grunden, således haven kan gøres skøn igen, eller det nye haveanlæg kan påbegyndes.

Nogen gange kan det være nødvendigt at starte et have projekt med en grundig rydning af grund. Dette kan være fordi den nuværende grund er tilgroet og den ikke har været passet i en lang årrække. Det kan også være i forbindelse med nybyggeri, da grunden som oftest ligner en stor bunke sand/grus ved færdiggørelse af huset. I visse tilfælde ligger der også stadig bygge affald, og nogen gange er dette affald blandet sammen med sand og grus. Det kræver derfor også en ordentlig rydning af grund.

DEPS kan både manuelt og maskinelt udføre rydning af tilgroede grunde eller større arealer. DEPS kan tilbyde rydningsopgaver alt fra træfældning af store og små træer, rydning af uønsket vækst, hækklipning, buske mv.

Ved brug af havetraktor, traktor fræser, slagleklipper mv. kan DEPS hurtigt komme din tilgroede have eller nye byggegrund til livs, således en byggeproces eller større haveanlæg kan gå i gang.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente havemænd står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?