Michaels sildebens belægning

Læs Michaels kunderejse, da han fik et nyt komplet haveanlæg, indeholdende alt fra sildebens belægning, jatoba hårdttræ terrasse og hegn

Michael ønskede at finde en pålidelig og billig anlægsgartner, der kunne varetage etablering af hans nye haveanlæg i Helsingør. Michael kontaktede DEPS, for at aftale et møde til besigtigelse af opgavens omfang. 

Michael havde på forhånd gjort sig tanker om, hvilke materialer han ønskede til flisebelægning og træterrassen. Michael havde blandt andet været hos Farum Beton og finde flisetypen til hans flisebelægning. Michael ønskede sig en langtidsholdbar træterrasse, så derfor faldt valget på træsorten Jatoba. Hegnet blev udført i trykimprægneret træ.  

Proces for det nye haveanlæg:

  • Flisebelægning Verona Mix fra Farum Beton, lagt i sildeben. 
  • Jesmig brønddæksel 
  • Brostens sti om til baghaven 
  • Jatoba hårdttræ terrasse
  • Hegn 
  • Planering af grund og såning af græs

Som begyndelse på det nye haveanlæg, blev alt det nuværende på grunden blotlagt og bortskaffet. Herefter blev der etableret korrekt opbygget grund med grusmaterialer, som klargørelse til sildebens belægningen de berørte områder.  

I råd og vejledning med DEPS, blev der etableret et jesmig brønddæksel, da det er en løsning der visuelt finder i med resten af flisebelægningen.

Efter etablering af flisebelægningen, gik processen videre med opførsel af Jatoba hårdttræ terrasse samt opførsel af hegn i trykimprægneret træ. 

Den eksisterende græsplæne var ujævn og hullet og Michael ville derfor gerne have planeret grunden og sået græs som det afsluttende for det nye haveanlæg.

Jonas Clausen
DEPS

Ring på: 60 72 36 12

Skal vi hjælpe dig?