Skure og redskabsrum

Der findes ikke noget bedre end god plads til alle ens redskaber, diverse maskiner, cykler og barnevogn. Med et skur eller et redskabsrum kan man opbevare de ting der ikke er plads til inde i huset. Det er næsten uundværligt med et rum hvor man kan opbevare alle haveredskaberne, når de ikke er i brug.

Redskabsrummet eller skuret kan både være uden isolering og med isolering, alt afhængigt af hvad ens behov er. Skal det være frostfrit eller skal det blot være et ganske enkelt og ligetil rum. Det er vigtigt at gøre sig overvejelser om hvad man ønsker at bruge rummet til, og hvad behovet fremadrettet også vil være. Skal rummet kun bruges til ting som haveredskaber og havehynder, eller skal der også være plads til plæneklipper og barnevogn. Dette er vigtigt at overveje, da det har betydning for rummets størrelse.

Et redskabsrum/skur kan både være fritstående eller sammenhængende med huset. Alt efter anvendelses formålet, skal man gøre sig overvejelser omkring materialevalg. Skal det være et ganske almindeligt rum lavet i trykimprægneret træ, eller ønsker du hellere vedligeholdelses frit materiale.

Placeringen af rummet er afgørende for hvad du ønsker at opbevare i det. Ønsker du at opbevare fx cykler og barnevogn, vil placering give bedst mening i forlængelse af en carport eller husets forhave. Ønsker du derimod kun opbevaring af haveredskaber, vil placeringen give bedre mening der hvor haven befinder sig. Det vigtigste er dog, at du finder lige præcis det rum der dækker dine behov, og at du synes det passer godt sammen med huset og haven.

DEPS kan blandt andet være behjælpelige med følgende:

Haveskur

Et skur som har placering i haven eller tæt på og fungerer som opbevaring af haveredskaber mv. som man benytter i sin have, kaldes et haveskur. Et haveskur kan bygges i diverse forskellige materialer som træ og plastik. Det kan både være som et samlesæt eller et skur bygget efter en tegning, hvis der er mere specifikke ønsker hertil.

Redskabsskur/redskabsrum

Et redskabsskur/redskabsrum kan have placering hvor som helst på din grund. Det kan også være i forlængelse med dit hus. Det kan benyttes som opbevaring af haveredskaber, større havemaskiner, cykler, barnevogn, grill mv. Der er ingen grænser for hvad du kan have i dit redskabsskur/redskabsrum. Det kan ligeledes som ved haveskur opføres i materialer såsom træ og plastik.

Tag til skur

Mulighederne for valg af tag til dit skur kan være mange. Det kan være alt fra plastikplader, bølgeeternit og tagpap. Afhængigt af hvad du skal bruge dit skur til, skal du have dette præcise formål med i overvejelserne omkring valg af tag.

Isolering af skur

Et isoleret skur er en god idé, hvis du opbevarer ting der ikke kan tåle frost. Et isoleret skur har fået en gang isolering, men hvis det er meget koldt med frostgrader udenfor i en længere periode, kan du alligevel ikke garanterer at dine ting ikke tager skade.

Isolering af et skur vil være med stenuld og vindpap. Et frostfrit skur fryser derimod aldrig til. Her er der givet en ekstra god isolering.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente tømrere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?