Udendørs tømrerarbejde på Sjælland & Øerne

Vi varetager og udfører alle slags udendørs tømrerarbejde, herunder træterrasse, overdækket terrasse, carport, skure, redskabsrum, hegn m.m. Vi arbejder overalt på Sjælland og Øerne.

Du kan se mere om hvordan vi arbejder med de forskellige opgaver her på siden, samt se en kunderejse med Kristoffer der fik totalrenoveret sin haveanlæg. Kristoffer fik blandt andet opført to jatoba træterrasser og et kombineret cykel- og redskabsskur.

Vi opsætter alle typer af træterrasser. Disse træterrasser bygger vi blandet andet i jatoba træ, cumaru træ, ipé træ, samt alle former for komposit terrasser. Vi bygger i alle afstøbninger og former, så du altid er sikret et super flot resultat.

 

Vi bygger overdækket terrasser i naturligt sammenspil med husets arkitektur eller efter arkitekt tegninger. Terrasseoverdækninger kan også købes som samlesæt i materialevalg som aluminium og jern. Disse samler vi efter fabrikantens anvisninger.

 

Vi bygger alle former for skure, herunder cykelskure, redskabsum og andet, med de typer af tag du ønsker, herunder tegl, bølgeeternit, tagpap- og trapeztag. Vi bygger i alle former af træ, hardieplank, ivarplank og andre typer af fibercement.

Opbygning af carporte i alle typer, om det er et samlesæt eller en carport udført efter ønsker. Vi kan bygge den sammen med et tilhørende redskabsskur og/eller opbevaringsrum. Vi bygger i al slags materiale, alt fra trykimprægneret træ til komposit.

Få bygget dit hegn i mange forskellige varianter. Hegn bygger vi ofte i et naturligt sammenspil med resten af husets og havens udtryk. Alt fra vedligeholdelses frit komposit hegn til stakit af ældre oprindelse med behov for renovering.

Kristoffer fik totalrenoveret sit haveanlæg

Læs og se Kristoffers kunderejse med DEPS, hvor han fik totalrenoveret sit haveanlæg på sin kote grund, hvor Kristoffer blandt andet fik opført to jatoba træterrasser, samt cykel- og redskabsskur.

Skal du bruge hjælp til dit udendørs projekt med tømrerarbejde?

Vi står altid klar til at besvare dine henvendelser på telefon og mail, hvor vi tilbyder gratis indledende rådgivning og giver et uforpligtende tilbud på dit projekt.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Scroll to Top