Træfældning

DEPS kan håndtere og varetage alle former for træfældning, beskæringer og topkapninger.

Hovedsageligt varetager DEPS fældning af træer i forbindelse med større have anlægs projekter. Træfældning foregår i flere trin og det er en nødvendighed altid at være et trin foran, hvis fældningen skal foregå sikkert.

Første trin er at finde ud af hvilken vej træet skal falde. Her kan man med fordel undesøge og vurdere hvordan træet vil falde naturligt. Hvis træet hælder mere til den ene side, vil det naturligt falde denne vej. Det er også vigtigt at koncentrer sig om vejrforholdene. Er der vind kan dette have betydning for træfældningen, da bladene har en stor vægt i vind.

Inden fældningen kan gå i gang, er det en fordel og til dels en vigtighed at sørge for at skabe god arbejdsplads rundt om træet og etablere en flugtvej i tilfælde af at træet falder den modsatte vej end man ønsker. Den nederste del af stammen skal afgrenes, dette letter træfældningen. Ved at lave et forhug i træet, kan faldretningen styres. Det er vigtigt at være omhyggelig med denne proces, da forkert forhug kan ustyrliggøre fældningen.

I princippet kan træer fældes på alle årstider. Det er dog en god idé at gøre det på årstider hvor træet ikke er i særlig vækst og at man undgår at fælde træer i frostvejr, da væskeholdige træer kan være hårde at save i.

Træfældning pris

Prisen for træfældning starter som regel ved 800-1.000 kr. Dertil kommer der ekstraudgifter i forbindelse med oprydning og bortskaffelse af det fældede træ eller træer. Har man mod på det kan man altså spare en del penge, hvis man selv står for oprydning og bortskaffelse. Har man behov for hjælp under hele træfældningsprocessen, inklusiv oprydning og bortskaffelse, så står DEPS klar til at hjælpe under hele træfældningsprocessen.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente havemænd står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?