Trappe

Udendørs trapper kan være af beton, granit, almindelige herregårdssten eller anden belægningstype der passer til den resterende belægning. I haver eller indkørsler med niveauforskelle, kan man med fordel benytte sig af beton trappe trin. Fordelene ved en trappe i beton er blandt andet at man har mange muligheder for opbygningen, og at den vil passe i enhver have og har lang levetid.

Uanset materialevalg, er trapper et funktionelt og dekorativt element i din have. DEPS benytter sig meget af elementtrappetrin for at skabe sammenhæng mellem belægning og niveauforskelle. Ønsker man det helt rigtige helhedsudtryk, er selv den mindste detalje med til at gøre resultatet perfekt.

Det er vigtigt, at en trappe opføres korrekt og at den er behagelig at gå på. Ligesom med almindelig flisebelægning, skal der være korrekt opbygget bund under betontrappetrinene. Det nederste og første trin er altafgørende for opbygningen af hele trappen, og man kan med fordel give sig tid til at anlægge disse trin. Når det første trin er kommet på plads, er det nemmere at lave det næste.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente brolæggere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?