Sætning af udendørs trappe og trappetrin i beton i Vordingborg

Vi er specialister i sætning af trappe og trappetrin i beton

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for sætning af din udendørs trappe og trappetrin i beton. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte har stået for sætning af udendørs trappe og trappetrin. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om udendørs trapper og trappetrin

Udendørs trapper kan være af beton, granit, almindelige herregårdssten eller anden belægningstype der passer til den resterende belægning. I haver eller indkørsler med niveauforskelle, kan man med fordel benytte sig af beton trappe trin. Fordelene ved en trappe i beton er blandt andet at man har mange muligheder for opbygningen, og at den vil passe i enhver have og har lang levetid.

Uanset materialevalg, er trapper et funktionelt og dekorativt element i din have. DEPS benytter sig meget af elementtrappetrin for at skabe sammenhæng mellem belægning og niveauforskelle. Ønsker man det helt rigtige helhedsudtryk, er selv den mindste detalje med til at gøre resultatet perfekt.

Det er vigtigt, at en trappe opføres korrekt og at den er behagelig at gå på. Ligesom med almindelig flisebelægning, skal der være korrekt opbygget bund under betontrappetrinene. Det nederste og første trin er altafgørende for opbygningen af hele trappen, og man kan med fordel give sig tid til at anlægge disse trin. Når det første trin er kommet på plads, er det nemmere at lave det næste.

Priser på sætning af udendørs trappe og trappetrin i beton

Prisen for at få en ny udendørs trappe og trappetrin i beton starter fra 400 kr. pr. trappetrin. Det varierer dog meget da vægten af trappeelementer kan kræve store maskiner. Også opbygningen af trappen, forinden selve trappeelementet bliver sat kan kræve store maskiner.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for opsætning og belægning og støbning af dine trapper?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder antallet af trin og specifikke krav, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for brolægning

4.5/5
Scroll to Top