Opbygning af støttemur i Maribo

Vi har erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af støttemur i Maribo. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi ofte har stået for opbygning af forskellige støttemure. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Først graves en rende til fundamentet, hvorefter man støber med beton i renden. Når betonen er hærdet, sættes den første blok til støttemuren i hele længden, hvorefter der påfyldes grus til bagstøbning. Herefter sættes næste blok i støttemuren og yderligere grus til bagstøbning. Denne proces fortsætter indtil den ønskede højde for den færdige støttemur opnås.

En støttemur bruges ofte i forbindelse med, at man gerne vil skridsikre niveauforskelle i skellinjerne på nabogrunde. Når man bygger en støttemur er det vigtigt at opføre den korrekt, for at undgå at muren og jorden imellem de to grunde skrider. Jo mere robust og fast en bagstøbning du laver på din støttemur, jo bedre sikret er du imod skrid.

Klargøring

Klargøring til opbygning.

Opbygning

Opbygning af støttemur.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Opbygning af støttemur i maribo

Pris på støttemur

Prisen på 10 meters støttemur i 1 meters højde vil være ca. 25.000 kr. Prisen for en støttemur er varierende, og hvor det ikke mindst vil være murelementerne, der har betydning for den endelige pris. En støttemur i natursten er mere tidskrævende, hvilket vil få prisen til at stige.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Opbygning af støttemur i maribo

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.