Carport

Forskellen på en carport og en garage er, at en carport er delvist eller hel åben, og en garage er et lukket rum. En garage beskytter selvfølgelig bilen bedst.

Fordelen ved en carport er, at man let og elegant kan parkere bilen i den. Den beskytter bilen mod vind og vejr, fugleklatter og sågar pollen. Carporten kan både være bygget i sammenhæng med huset, men kan også etableres fritstående. Dette skaber flere muligheder for placering.

Før du går i gang med opførelsen er det vigtigt at undersøge, om det er nødvendigt at ansøge om byggetilladelse. Dette afhænger af hvilken kommune du er bosat i, og hvor mange m2 du ønsker. Der kan også være en række krav carporten skal opfylde, heriblandt højde og afstanden til vejen.

Carporten skal dække dine specifikke behov, og du skal derfor gøre op med dig selv om det skal være en enkelt-carport eller en dobbelt-carport. Det kan også være en god idé at overveje om der er behov for et sammenhængende skur/redskabsrum til opbevaring. Man kan både købe model samlinger eller man kan vælge at få carporten udført ud fra ønsker og tegninger. Hos DEPS er vi altid klar til at give råd og vejledning.

For de fleste betyder det første ydre indtryk rigtig meget, og man skal derfor også gøre sig overvejelser omkring valg af materialer, således det falder i ét med huset. DEPS har varetaget adskillige typer af carporte og har blandt andet lavet en dobbelt-carport, hvor den deles med naboen.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente tømrere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?