Om DEPS

Her kan du få mere viden om DEPS Byg & Anlæg, med viden om hvordan det hele startede, og hvad målet er i vores arbejde. Vil du vide mere, er du velkommen til at tage kontakt til os.

Starten

Jonas Clausen startede DEPS med en ide til at gøre det let for folk at få løst deres opgaver omkring hus og have.

Jonas Clausen startede DEPS med en drøm om at gøre det let for folk at få løst deres opgaver omkring hus og have. Det kan være anstrengende nok at have udfordringer med terrassen, tilbygningen, haven eller garagen. Ofte er der også behov for flere faggrupper for at få løst en opgave tilfredsstillende. Og Jonas ønskede at fjerne hovedpinen og det anstrengende omkring et projekt fra folk, ved selv at påtage sig det store overblik. Hvis du både skal bøvle med at aftale, koordinere og holde snor i først den ene håndværker og så den anden, bliver det nemlig hurtigt besværligt.

Målet

Jeg samler på stjerner, siger Jonas. Og det mener han, for hver gang en person anmelder ham positivt på nettet, betyder det, at han har gjort et godt stykke arbejde. Og det giver tilfredshed og arbejdsglæde, som også smitter af blandt håndværkerne, hvor det gode kammeratskab altid er i fokus.

Vi glæder os til at løse din opgave. Vi varetager primært opgaver i områderne Lolland-Falster og Sydsjælland. Ring til Jonas på 60723612, hvis du ønsker en uforpligtende snak om din opgave.

DEPS byg og anlæg
Om DEPS

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.