KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Tryghed fra rådgivning til resultat

Vores mål er tilfredse kunder

-Det giver langvarige partnerskaber.

Jonas Clausen startede Deps med en drøm om at gøre det let for folk at få løst deres opgaver omkring hus og have. Det kan være anstrengende nok at have udfordringer med terrassen, tilbygningen, vaskemaskinen eller afløbet. Ofte er der også behov for flere faggrupper for at få løst en opgave tilfredsstillende. Og Jonas ønskede at fjerne hovedpinen og det anstrengende omkring et projekt fra folk ,ved selv at påtage sig det store overblik.

Hvis du både skal bøvle med at aftale, koordinere og holde snor først i den ene håndværker og så den anden, bliver det nemlig hurtigt besværligt.

Lette totalløsninger

Derfor er Deps en totalløsning, hvor Jonas tager sig af al formidling og kontakten mellem alle de dygtige faglærte håndværkere, han igennem tiden har fået oparbejdet partnerskaber med.
Og det er en fordel for dig!

For det betyder, at du kun har en troværdig kontaktperson, du skal forholde dig til, som  holder, hvad han lover.

Samler på stjerner

Jeg samler på stjerner, siger Jonas. Og det mener han, for hver gang en person anmelder ham positivt på nettet, betyder det, at han og hans samarbejdspartnere har gjort et godt stykke arbejde. Og det giver tilfredshed og arbejdsglæde, som også smitter af blandt håndværkerne, hvor det gode kammeratskab altid er i fokus.

Hos Deps glæder vi os til at løse dit problem på hele Sjælland. Ring til Jonas på 60723612

Skal vi hjælpe dig?