Byg & Anlægsarbejde På Sjælland & Øerne

Vi udfører alle former for udendørs opgaver inden for haveanlæg, tømrer og brolægning.

DEPS Byg & Anlaeg - Tryghed fra rådgivning til resultat

Jonas Clausen startede DEPS med en drøm om at gøre det let for folk at få løst deres opgaver omkring hus og have. Det kan være anstrengende nok at have udfordringer med terrassen, tilbygningen, haven eller garagen. Ofte er der også behov for flere faggrupper for at få løst en opgave tilfredsstillende. Og Jonas ønskede at fjerne hovedpinen og det anstrengende omkring et projekt fra folk, ved selv at påtage sig det store overblik. Hvis du både skal bøvle med at aftale, koordinere og holde snor i først den ene håndværker og så den anden, bliver det nemlig hurtigt besværligt.

Vores mål er tilfredse kunder - Det giver langvarige partnerskaber

Derfor er DEPS en totalløsning, hvor Jonas tager sig af al formidling og kontakten mellem alle de dygtige håndværkere, han igennem tiden har fået oparbejdet partnerskaber med. Og det er en fordel for dig! Det betyder nemlig, at du kun har en troværdig kontaktperson, du skal forholde dig til, som holder, hvad han lover. Stærk kommunikation og god dialog er et punkt, Jonas lægger en værdi i.

Samler på stjerner og gode anmeldelser

Jeg samler på stjerner, siger Jonas. Og det mener han, for hver gang en person anmelder ham positivt på nettet, betyder det, at han og hans samarbejdspartnere har gjort et godt stykke arbejde. Og det giver tilfredshed og arbejdsglæde, som også smitter af blandt håndværkerne, hvor det gode kammeratskab altid er i fokus.

Vi glæder os til at løse din opgave. Vi varetager primært opgaver i områderne Lolland-Falster, Sydsjælland, Køge og Ringsted. Mangler du inspiration til dit uderum eller haveanlæg klik her, eller ring til Jonas på 60723612, hvis du ønsker en uforpligtende snak om din opgave.

Scroll to Top