fbpx
KONTAKT OS IDAG

TOTALENTREPRISE PÅ SJÆLLAND

VI TAGER HÅND OM DET PRAKTISKE

SÅ KAN DU SLAPPE AF

Tryghed fra rådgivning til resultat

Vores mål er tilfredse kunder

– Det giver langvarige partnerskaber.

Jonas Clausen startede Deps med en drøm om at gøre det let for folk at få løst deres opgaver omkring hus og have. Det kan være anstrengende nok at have udfordringer med terrassen, tilbygningen, haven eller garagen. Ofte er der også behov for flere faggrupper for at få løst en opgave tilfredsstillende. Og Jonas ønskede at fjerne hovedpinen og det anstrengende omkring et projekt fra folk, ved selv at påtage sig det store overblik. Hvis du både skal bøvle med at aftale, koordinere og holde snor først i den ene håndværker og så den anden, bliver det nemlig hurtigt besværligt.

Lette totalløsninger med os på holdet

Derfor er Deps en totalløsning, hvor Jonas tager sig af al formidling og kontakten mellem alle de dygtige faglærte håndværkere, han igennem tiden har fået oparbejdet partnerskaber med. Og det er en fordel for dig! Det betyder nemlig, at du kun har en troværdig kontaktperson, du skal forholde dig til, som holder, hvad han lover. Stærk kommunikaiton og god dialog er et punkt, Jonas lægger en værdi i.

Samler på stjerner og gode anmeldelser

Jeg samler på stjerner, siger Jonas. Og det mener han, for hver gang en person anmelder ham positivt på nettet, betyder det, at han og hans samarbejdspartnere har gjort et godt stykke arbejde. Og det giver tilfredshed og arbejdsglæde, som også smitter af blandt håndværkerne, hvor det gode kammeratskab altid er i fokus.

Hos Deps glæder vi os til at løse dit problem. Vi varetager primært opgaver i området fra Køge til Roskilde, Ringsted, København og Nordsjælland. Selvom vi har hovedkontor i Nykøbing Falster er det ikke i det område, hvor vores primære kundekreds findes. Vi kører nemlig gerne den ekstra mil for alle vores kunder. Ring til Jonas på 60723612, hvis du ønsker en uforpligtende snak om din opgave.

Skal vi hjælpe dig?