Beplantning

Beplantning dækker over et bredt spektre, da det er en betegnelse for kunstig skabt vegetation. Derfor kan man kalde alt fra anlæg af rullegræs til blomsterbede for beplantning.

DEPS kan varetage diverse beplantning og/eller omplantninger i forbindelse med renovering af en have eller haveanlæg. Hovedsageligt har DEPS varetaget beplantning af rullegræs og hæk i diverse sorter, blandt andet bøgehæk og malus sargentii. DEPS har også været ansvarlig for flytning og omplantning af blomster/planter, som kunder har ønsket bevaret i deres nye haveanlæg.

Ved beplantning af hæk kan der være en del forberedelse, da der skal graves en rende til hækkens rødder, så skal de sættes og jorden skal fyldes ned omkring hækplanterne.

Arbejdet med rullegræs og/eller så græs, er ligeledes en proces der tager tid, da bunden skal være så plan som muligt for et flot resultat. Dette betyder at diverse sten, rødder mv. skal fjernes og jorden være fri for knolder og ujævnheder.

Det kan være lidt af en videnskab at beplante et blomsterbed, da man er nødt til at have kendskab til diverse planter og blomster og hvor høje de bliver og hvor meget eller lidt sol de kam tåle, således at der opstår dynamik og en sammenhæng i bedet.

Hæk klipning

DEPS tilbyder også hjælp til hækklipning, af både små og store hække. Vi har materialet, mandskabet og erfaringen til at sikre et flot resultat.

Omplantning

Arbejdet med omplantning er en proces, der hurtigt kan tage tid. Man skal være påpasselig og have et godt rodnet med fra det pågældende område planten står, så planten også kan ro godt og flot ved den nye placering. Som hovedregel giver vi altid grøn vækst vand efter beplantning. Vi råder til at kunden selv vander videre alt efter behov og vejrforhold, for at sikre at planten kommer rigtigt fra start uanset om det er en ny plante eller en omplantning.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente havemænd står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?