Cortenstål højbede

Vi tilbyder hjælp til både montering og opbygning af cortenstål højbede. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.  Kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Ønsker du et smukt højbed hvor kvaliteten er i top, skal du vælge cortenstål. Anvendelses mulighederne for cortenstål er mange. Materialet er af stål, og modsat jern ruster det kun på overfladen, hvilket gør materialet holdbart i lang tid.

Stål er et stærkt materiale og kan formes som man ønsker det. Stålet kan have direkte kontakt med jorden, uden at det tager skade. Du kan få lavet højbedene i forskellige højder og bredder. Jo mere vådt det er i vejret, jo hurtigere kommer rustfarven frem.

Produktion

Produktion hos smed.

Montering

Montering af cortenstål.

Beplatning

Beplantning af højbed.

Afspil video

Pris på Cortenstål højbede

Priseksempel på cortenstål højbede: Højbede i størrelsen 180x60x40 (L:B:H), som er produceret i god kvalitet. Samlet pris 7.000 kr. Prisen på højbede i cortenstål, som er produceret i god kvalitet af en smed, varierer efter størrelse.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Cortenstål højbede

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.