Montering og beplantning af cortenstål højbede på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i montering og beplantning af cortenstål højbede

Vi tilbyder hjælp til både montering og beplantning af cortenstål højbede. Vi har stor erfaring med montering og beplantning, og højbede i cortenstål er ingen undtagelse. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Derfor bør du vælge cortenstål

Ønsker du et smukt højbed hvor kvaliteten er i top, skal du vælge cortenstål. Materialet er af stål, og modsat jern ruster det kun på overfladen, hvilket gør materialet holdbart i lang tid. Stål er et stærkt materiale og kan derfor formes som man ønsker det. Stålet kan have direkte kontakt med jorden, uden det tager skade. Anvendelses mulighederne for cortenstål er mange, og du kan blandt andet også bruge materialet til et eksisterende eller nyanlagt blomsterbed som bedkant.

Det er helt sikkert både udseende, holdbarhed og moden, der er afgørende for at cortenstål mere end aldrig før er et foretrukkent valg af højbed. Det er især den rødlige rustfarve, der har gjort cortenstål til et stort hit for mange, da det falder i med vores omgivelser. Rustfarven er unik, da den hele tiden ændrer sig, alt efter hvordan vejret ændrer sig. Jo mere vådt det er i vejret, jo hurtigere kommer rustfarven frem efter montering, men der vil som typisk gå et sted mellem 3-6 uger før rustfarven er tilstrækkelig til stede.

Du kan få lavet højbedene i forskellige højder og bredder. DEPS har blandt andet været med til at montere højbede i forbindelse med et komplet haveanlæg. Her bestemte kunden selv hvilke mål bedene skulle laves på, og havde derfor fuldstændig indflydelse på resultatet.

Pris på cortenstål højbede

Prisen på højbede i cortenstål som er produceret i god kvalitet af en smed varierer efter størrelse. Et priseksempel kan se således ud. Opmåling og montering af cortenstål højbede i størrelsen 180x60x40 (L:B:H), som er produceret i god kvalitet. Samlet pris 6.000 kr. inkl. moms.

Vores tidligere arbejde

Skal vi montere dine højbede i cortenstål?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvor mange og hvor store højbede du ønsker i cortenstål, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top