Cortenstål højbede

Ønsker du et smukt højbed hvor kvaliteten er i top, skal du vælge cortenstål højbede. Materialet er af stål, og modsat jern ruster det kun på overfladen, hvilket gør materialet holdbart i lang tid. Stål er et stærkt materiale og kan derfor formes som man ønsker det, hvilket gør mulighederne mange. Stålet kan have direkte kontakt med jorden, uden det tager skade.

Det er helt sikkert både udseende, holdbarhed og moden der er med til at cortenstål højbede er et foretrukkent valg mere nu end aldrig før. Det er især den rødlige rustfarve der har gjort cortenstål til et stort hit for mange, da det falder i med vores omgivelser. Rustfarven er unik, da den hele tiden ændre sig, alt efter hvordan vejret det ændre sig. Jo mere vådt det er i vejret, jo hurtigere kommer rustfarven frem efter montering, men der vil som typisk gå et sted mellem 3-6 uger før rustfarven er tilstrækkelig til stede.

Man kan lave dem i forskellige højder og bredder og det er derfor kun fantasien der sætter grænser for hvad det endelige slutprodukt bliver. DEPS har blandt andet været med til at montere cortenstål højbede i et komplet haveanlæg. Her bestemte kunden selv hvilke mål bedene skulle laves på, og havde derfor fuldstændig indflydelse på resultatet.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente havemænd står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?