Fliseterrasse

Der er ingen grænser for hvad man kan opnå med fliseterrasser, hvor det kun er fantasien der sætter grænser. En fliseterrasse anlægges i enten beton fliser, klinker eller natursten. Det kan også være en kombination af disse.

Det er en meget holdbar løsning hvis du ønsker en ny terrasse. En fliseterrasse holder som regel i længere tid end en træterrasse gør, men kan angribes af alger og ukrudt, som kræver behandling før terrassen er pæn igen. Arbejdsgangen ved en fliseterrasse er som regel mere krævende end ved en træterrasse, da der skal graves jord ud, grus skal lægges og fliserne kan være meget tunge at bære på.

Betonfliserne findes i mange forskellige farver, nuancer og størrelser. Fliseterrasser kan være af type rådhusbelægning, herregårdssten, 30×30 – 60×60 fliser, soldaterfliser mv. Mulighederne og kombinationerne er mange og det er kun et spørgsmål om hvilket udtryk du ønsker din terrasse skal have. I forbindelse med valg af materialer, kan det være en idé at tænke på hvordan helhedsudtrykket for det udvendige er. Det ser godt ud når valg af fliser og/eller sten passer til stilen på huset og dets omgivelser.

Kontakt DEPS for indledende gratis rådgivning

Vores erfarne og kompetente brolæggere står altid klar til at hjælpe hvor der er behov, og du er altid sikret et topresultat. Er du interesseret i at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, så tag kontakt til os og få en gratis indledende rådgivning, hvor vi tager en snak om dit projekt og dine muligheder.

Skal vi hjælpe dig?