Brolægning

Vi varetager og udfører alle typer af opgaver inden for brolægning i have og på grund overalt på Sjælland og Øerne. Vi kan stå for belægning af din indkørsel, flisearealer, og andre belægningsopgaver i blandt andet super flot sildeben- og rådhusbelægning og alverdens betonfliser.

Brolægning

01.

Vi laver din indkørsel præcis som du ønsker det, og sørger altid for at bygge efter gældende regler således du ikke får kørespor/sætteskader i din nye belægning.

02.

Vi udfører fliseterrasser lige efter dine ønsker og kommer også gerne med råd og vejledning, hvis du mangler inspiration til det rette udtryk og materielle produkt. Med vores erfaring finder vi hurtigt ud af hvilket materialevalg, der vil passe perfekt til dig og din bolig.

03.

DEPS varetager alle former for stisystemer og gangarealer. Stisystemer kan skabe dynamik i en have, ved at binde flere dele af haven sammen. Flise- og gangarealer kan være alt fra en terrasse til en indkørsel, men det kan også være en oase i haven, der skaber harmoni og hygge. Ved både stisystemer og flisearealer er materialevalget uendeligt. Det kan være alt fra granit, pigsten og sandstone.

04.

Vi varetager etablering af trapper og gerne i sammenhæng med anden belægning. Trapper er en simpel løsning til at binde flere niveauer på din grund sammen, således skabes et godt helhedsindtryk, hvilket er alt afgørende for hvordan førstehåndsindtrykket af dit ude areal opfattes.

05.

En støttemur bruges ofte ved niveauforskelle imellem skellinjer mellem naboer. Man bygger en støttemur for at skridsikre niveauforskellene mellem nabogrundende. Det er vigtigt at udføre arbejdet med støttemuren på korrekt vis, for ellers risikerer man at støttemuren vil skride med tiden.

06.

Vi udfører alle typer af belægning. Det kan være simpel belægning med herregårdssten, men det kan også være rådhusbelægning med chaussésten og eller brosten. Vi vil gerne komme med råd udfra egen erfaring, når du skal vælge din type af belægning.

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt med brolægning du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.