Træfældning og træbeskæring på Sjælland og Øerne

Træfældning og træbeskæring

DEPS kan håndtere og varetage alle former for træfældning, beskæringer og topkapninger. Hovedsageligt varetager DEPS fældning og beskæring af træer i forbindelse med større have anlægs projekter. Træfældning foregår i flere trin og det er en nødvendighed altid at være et trin foran, hvis fældningen skal foregå sikkert og ansvarligt.

Fældning af træer

Første trin er at finde ud af hvilken vej træet skal falde. Her kan man med fordel undesøge og vurdere hvordan træet vil falde naturligt. Hvis træet hælder mere til den ene side, vil det naturligt falde denne vej. Det er også vigtigt at koncentrere sig om vejrforholdene. Er der vind kan dette have betydning for træfældningen, da bladene har en stor vægt i vind.

Inden fældningen kan gå i gang er det en fordel, og til dels en vigtighed, at sørge for at skabe god arbejdsplads rundt om træet, og etablere en flugtvej i tilfælde af at træet falder den modsatte vej end man ønsker. For at lette træfældningen skal den nederste del af stammen afgrenes. Ved at lave et forhug i træet kan faldretningen styres. Det er vigtigt at være omhyggelig med denne proces, da forkert forhug kan ustyrliggøre fældningen.

Beskæring af træer

Traditionelt beskærer gartnere træer om vinteren, hvilket blev begrundet med at det var bedst at beskære når træet var i hvile. En del undersøgelser har dog vist at sandsynligvis er bedst at beskære om sommeren når træet er i vækst, da træet derved har nemmere ved at hele. Det bedste tidspunkt for beskæring af træer er omkring august, da træet stadig vil være i vækst, men er ikke lige så tilbøjelig til at sætte nye skud som tidligere på sommeren.

Pris på træfældning

Prisen for træfældning starter som regel ved 800-1.000 kr. for et træ der er ca 3-5 meter højt, og hvor stammen har en diameter på ca. 30 cm. Dertil kommer der ekstraudgifter i forbindelse med oprydning og bortskaffelse af det fældede træ eller træer. Har man mod på det kan man altså spare en del penge, hvis man selv står for oprydning og bortskaffelse. Har man behov for hjælp under hele træfældningsprocessen, inklusiv oprydning og bortskaffelse, så står vi klar til at hjælpe under hele træfældningsprocessen.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for din træfældning?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvor mange og hvor store træer det drejer sig om, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top