Belægning af ny indkørsel på Sjælland og Øerne

Vi er specialister i belægning af ny indkørsel

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for belægning af ny indkørsel i flisebelægning og granitskærver. Vi har mange års erfaring med større bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte står for indkørsler og andre belægningsopgaver. Med DEPS er du derfor sikret et flot og holdbart resultat.

Værd at vide om indkørsler

Det mest anvendte er flisebelægning med store fliser på 40×40 eller 60×60 såvel som granitskærver. Disse materialer kan fås i forskellige farver og nuancer, så der er mange muligheder for at få belægning og stilart på huset til at passe sammen.

For at slippe for kørespor er det vigtigt at opbygningen af bund er udført korrekt. Opbygningen konstrueres med stabilgrus og afretter grus inden belægning og fugesand. Fliser til din nye indkørsel, skal være et par cm tykkere end hvis du var på udkig efter fliser til en almindelig terrasse, da fliserne skal kunne holde til større belastning i form af køretøjer.

Granitskærver til indkørsel bør være af en større sten end til bede eller lignende, da de ellers kan sætte sig fast i bilens dæk. Med granitskærver i indkørsel kan man hurtigt rive rundt i dem, så det igen ser fint ud. Du kan også benytte granitskærver langs soklen på huset for at bryde med flisebelægningen.

Pris pr. m2 indkørsel

Pris pr m2 indkørsel er varierende. Vigtige faktorer for prisen på belægning af ny indkørsel er eksempelvis om der skal bortskaffes jord. Ting som adgangs forhold til store maskiner og lastbiler er også vigtige, da dette kan lette arbejdsgangen i forbindelse med belægningsarbejdet. Priserne starter fra 600 kr. pr m2.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for belægning af din nye indkørsel?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder et estimat på hvor mange m2 der skal belægges og hvilken type belægning du ønsker, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for brolægning

4.5/5
Scroll to Top