Beplantning i Vordingborg

Vi er specialister i beplantning

DEPS kan varetage diverse beplantning og/eller omplantninger i forbindelse med renovering af en have eller haveanlæg. Hovedsageligt har DEPS varetaget plantning af hæk i diverse sorter, blandt andet bøgehæk, ligusterhæk og malus sargentii. DEPS har også været ansvarlig for flytning og omplantning af blomster/planter, som kunder har ønsket bevaret i deres nye haveanlæg.

Sådan arbejder vi med beplantning

Beplantning dækker over et bredt spektre, da det er en betegnelse for kunstig skabt vegetation. Derfor kan man kalde alt fra anlæg af rullegræs til blomsterbede for beplantning. Det kan være lidt af en videnskab at plante et blomsterbed, da man er nødt til at have kendskab til diverse planter og blomster og hvor høje de bliver, og hvor meget eller lidt sol de kan tåle, således at der opstår dynamik og en sammenhæng i bedet.

Ved plantning af hæk kan der være en del forberedelse, da der skal graves en rende til hækkens rødder, hvorefter de skal de sættes og jorden skal fyldes ned omkring hækplanterne.

Vi er specialister i plantning af følgende:

Pris på beplantning

Beplantning af træer, hæk, buske mv. starter priserne fra 3.000 kr. inkl. moms, med udgangspunkt i at det vil være muligt for en enkelt person at plante 30 planter af bøgehæk. Er opgavens omfang af beplantning af en væsentlig størrelse starter prisen ved 5.000 kr. inkl. moms. Denne pris inkluderer brug af gravemaskine mv. Drejer opgaven sig eksempelvis om løbende meter hæk plantning, kan man ved brug af gravemaskine plante ca. 100 meter på en dag. Priserne er uden indkøb af hækkeplanter eller andre beplantningsartikler.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for din beplantning?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvad og hvor meget du ønsker beplantet, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top