Beplantning i Sakskøbing

Vi kan varetage omplantning og beplantning i Sakskøbing i forbindelse med renovering af en have eller haveanlæg. Vi har også været ansvarlig for flytning og omplantning af blomster/planter, som kunder har ønsket bevaret i deres nye haveanlæg. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Beplantning dækker over et bredt spektre, da det er en betegnelse for kunstig skabt vegetation. Derfor kan man kalde alt fra anlæg af rullegræs til blomsterbede for beplantning. Vi er specialister i plantning af bøgehæk, ligusterhæk, malus sargentii, buske, træer, blomster, planter, bede, græsplæner og meget andet beplantning. Vi klarer således enhver type opgave med beplantning.

Ved plantning af hæk er der en del forberedelse, da der skal graves en rende til hækkens rødder, hvorefter de skal de sættes, og jorden skal fyldes ned omkring hækplanterne. Det kan være lidt af en videnskab at plante et blomsterbed, da man er nødt til at have kendskab til diverse planter, således at der opstår dynamik og en sammenhæng i bedet.

Klargøring

Klargøring til beplantning.

Beplantning

Beplantning af diverse.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Beplantning marielyst

Pris på beplantning

Priser på beplantning af bøgehæk, ligusterhæk og andet hæk starter fra 7.000 kr. pr/dag. Prisen inkluderer to arbejdsmænd og maskiner. Hertil kommer udgifter til indkøb af hækplanter. Der kan plantes ca. 30 meter hæk om dagen. Vi planter også træer, buske, blomster og andet beplantning.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Beplantning i sakskoebing

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.