Carport i Marielyst

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for konstruktionen af din carport i Marielyst. Vi har mange års erfaring med byggeprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte står for konstruktion af carport og dobbelt carport. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Sådan gør vi

Carporten skal dække dine specifikke behov, og du bør gøre dig overvejelser om, hvorvidt det skal være en enkelt eller en dobbelt carport. Det kan også være en god idé at overveje, om der er behov for et sammenhængende skur til opbevaring. Hos DEPS er vi klar til at give råd og vejledning til dit projekt.

Man skal gøre sig overvejelser omkring valg af materialer, således carporten falder i ét med huset. Det er meget populært og funktionelt at anlægge et skur i samme konstruktion som carporten. Skydedøre anvendes når pladsen bliver træng. Det forhindre at dørene ikke kan åbnes som følge af pladsmangel.

Klargøring

Klargøring til carport.

Opbygning

Opbygning af carport.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om carport i marielyst

Pris på carport

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
carport i marielyst

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.