Fliseterrasse i Stensved

Vi har erfaringen og kompetencerne til at stå for belægning af din fliseterrasse i Stensved. Vi har stor erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse har stået for belægning af fliseterrasse. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Arbejdsgangen ved en fliseterrasse kan være krævende. Der skal graves jord ud, tunge maskiner skal håndteres, grus og fliser skal lægges, og der skal ryddes op efter arbejdet. En fliseterrasse anlægges i enten beton fliser, klinker eller natursten, eller i en kombination af disse, og er en meget holdbar løsning, hvis du ønsker en ny terrasse.

En fliseterrasse er en meget holdbar løsning, som ikke kræver særlig behandling, efter terrassen er færdig. Betonfliserne findes i mange forskellige farver, nuancer og størrelser. Fliseterrasser kan være af typerne rådhusbelægning, herregårdssten, 30×30 – 60×60 fliser mv. Du bør vælge en type belægning, der passer til huset og haven.

Klargøring

Klargøring til belægning.

Belægning

Belægning af fliseterrasse.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Fliseterrasse stensved

Pris på ny fliseterrasse

Prisen på en fliseterrasse starter fra 600 kr. pr m2Ønsker du blot udskiftning af fliser oven på eksisterende bundopbygning koster belægning fra 400 kr. pr. m2. Prisen kan variere alt afhængig af, om der skal bortskaffes jord, adgangsforhold til maskiner, valg af fliser etc.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Fliseterrasse stensved

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.