Hækklipning i Ørslev

Vi varetager hvert år professionel hækklipning i Ørslev med det korrekte udstyr, både for private såvel som foreninger og andet erhverv. Hos os får du en god oplevelse med garanti for et flot og veludført resultat. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Din hæk skal klippes når den er i vækst, hvilket den er fra juni til september måned. Det er hækkens udseende der er altafgørende for, hvornår og hvor tit den skal klippes i den ovennævnte periode. Det afhænger derudover også af hvilken type hæk du har. Vi kan stå for hækklipning af alle typer af hæk.

Hvis din hæk har behov for en beskæring, så er det vigtigt at gøre dette, når hækken er i dvale. Det er den i perioden december-slut februar. Ved at beskære i dvale perioden opnås det bedste resultat. Er din hæk derimod blevet for høj og trænger til en nedskæring, kan dette gøres i alle måneder.

Hækklipning

Klipning af hæk.

Beskæring

Beskæring af hæk.

Bortskaffelse

Bortskaffelse af haveaffald.

Afspil video om Hækklipning i ørslev

Pris på hækklipnning

Prisen for hækklipning starter fra 700 kr. Det er afgørende for den endelige pris er hvor lang og høj din hæk er, og om du ønsker den klippet på begge sider og top eller kun på en enkelt side. Almindeligvis er prisen 25. kr. pr. løbende meter for en enkelt side og top.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Hækklipning i ørslev

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.