Hækklipning i Vordingborg

Vi er specialister i hækklipning

Vi varetager hvert år professionel hækklipning med det korrekte udstyr, både for private såvel som foreninger og andet erhverv. Hos os får du en god oplevelse hver gang, hvor du er sikret et flot og veludført resultat.

Sådan arbejder vi klipning af din hæk

Din hæk skal klippes når den er i vækst, hvilket den er fra juni til september måned. Det er hækkens udseende der er altafgørende for hvornår og hvor tit den skal klippes i den ovennævnte periode. Det afhænger også af hvilken type hæk du har.

Hvis din hæk er blevet for bred og har behov for en beskæring, så er det vigtigt at gøre dette, når hækken er i dvale. Det er den i perioden december-slut februar. Ved at beskære i dvale perioden opnås det bedste resultat. Er din hæk derimod blevet for høj og trænger til en nedskæring, kan dette gøres i alle måneder alt afhængigt af din hæk type.

Har du en bøgehæk, er det i princippet nok at klippe den en enkelt gang midt/slut september, men visuelt vil hækken være pænest hvis den klippes et par gange om året.

Har du en ligusterhæk eller tjørnehæk, bør disse klippes to gange om året. 1. gang i juni og 2 gang i slutningen af september, således er hækken pæn hele sæsonen.

Har du derimod en thuja eller cypress, kan du nøjes med at klippe hækken en enkelt gang i sæsonen. Nogle mener det er nok at klippe den en gang hvert andet år, da disse typer af hække er meget langsomme i vækst.

Pris på hækklipning

Prisen for hækklipning starter fra 700 kr. Det er afgørende for den endelige pris er hvor lang og høj din hæk er om du ønsker den klippet på begge sider og top eller kun på en enkelt side. Almindeligvis er prisen pr. løbende meter 25 kr. for en enkelt side og top.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for din hækklipning?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvor meget hæk du ønsker klippet, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for haveanlæg

4.5/5
Scroll to Top