Haveskur og redskabsskur i Maribo

Vi tilbyder konstruktion af alle typer haveskur og redskabsskur i Maribo. Vi har mange års erfaring med konstruktion af skure, de senere år er det blevet populært med grønt tag og denne løsning tilbyder vi også. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Det er vigtigt at gøre sig overvejelser om hvad man ønsker at bruge haveskuret til. Skal rummet kun bruges til ting som haveredskaber og havehynder, eller skal der også være plads til plæneklipper og barnevogn. Skal du opbevare genstande, inventar og andre ting der ikke tåler frost eller hårde vejrforhold, så bør du vælge et isoleret skur.

Det er også en god ide at tænke over taget på haveskuret, og hvor du blandt andet kan vælge mellem tagpap, eternit, stål og plast. Dertil kan du også overveje et grønt sedumtag. Med et grønt sedumtag får du både et klimavenligt, og på samme tid et flot og naturligt tag. Til den underliggende tagkonstruktion anvendes tagpap, der giver taget en lang levetid.

Klargøring

Klargøring til haveskur.

Opbygning

Opbygning af haveskur.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Haveskur og redskabsskur i maribo

Pris på haveskur og redskabsskur

Et skur uden isolering på 12 m2 bygget på eksisterende fliser med trykimprægneret træ og plastictrapeztag, inklusiv almindelig stalddør koster i omegnen af 40-50.000 kr. Et isoleret skur på 12 m2 bygget i trykimorægneret træ og ståltrapeztag, på et remfundament hvor bundremmene fyldes med isolering i flamengo. Koster i omegnen af 75-90.000 kr

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Haveskur og redskabsskur i maribo

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.