Opbygning af haveskur og redskabsskur i træ i Vordingborg

Vi er specialister i opbygning af haveskur og redskabsskur i træ

Vi kan stå for opbygning af dit nye haveskur, herunder cykelskure, redskabsskure m.m. Vi har mange års erfaring med totalrenovering af haveanlæg og byggegrunde, og har i den forbindelse ofte stået for konstruktion af alle former for skure og redskabsrum.

Sådan bygger vi dit haveskur eller redskabsrum

Redskabsrummet eller skuret kan både være uden isolering og med isolering, alt afhængigt af hvad ens behov er. Skal det være frostfrit eller skal det blot være et ganske enkelt og ligetil rum. Det er vigtigt at gøre sig overvejelser om hvad man ønsker at bruge rummet til, og hvad behovet fremadrettet også vil være. Skal rummet kun bruges til ting som haveredskaber og havehynder, eller skal der også være plads til plæneklipper og barnevogn. Dette er vigtigt at overveje, da det har betydning for rummets størrelse.

Et redskabsskur/rum kan både være fritstående eller sammenhængende med huset. Alt efter anvendelses formålet, skal man gøre sig overvejelser omkring materialevalg. Skal det være et ganske almindeligt rum lavet i trykimprægneret træ, eller ønsker du hellere vedligeholdelses frit materiale.

Placeringen af rummet er afgørende for hvad du ønsker at opbevare i det. Ønsker du at opbevare fx cykler og barnevogn, vil placering give bedst mening i forlængelse af en carport eller husets forhave. Ønsker du derimod kun opbevaring af haveredskaber, vil placeringen give bedre mening der hvor haven befinder sig. Det vigtigste er dog, at du finder lige præcis det rum der dækker dine behov, og at du synes det passer godt sammen med huset og haven.

Priser på haveskur og redskabsrum

Prisen på skure og redskabsrum varierer alt efter størrelse, materiale og egenskaber. En afgørende faktor er om du ønsker dit skur med eller uden frostfri isolering. Se standard priser på skure med og uden frostfri isolering herunder.

Vores tidligere arbejde

Skal vi stå for konstruktionen af dit nye haveskur eller redskabsrum?

Vi står altid parate til at besvare dine henvendelser på telefon og mail. Udfyld kontaktformularen her på siden med en beskrivelse af dit projekt, herunder hvor mange skure du gerne vil have bygget, samt specifikke krav til konstruktionen, og så kontakter vi dig med henblik på en indledende snak om projektet og et gratis uforpligtende tilbud.

Mvh,
Jonas Clausen
DEPS Byg & Anlæg

Se vores andre kompetencer inden for udendørs tømrerarbejde

4.5/5
Scroll to Top