Lægning af fliser og sten i Sundby

Vi har erfaringen og kompetencerne til at stå for lægning af fliser og sten i Sundby. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse ofte står for flisebelægning. Kontakt os og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Sådan gør vi

Det er vigtigt at gøre op med sig selv hvad fliser og sten skal bruges til, da det er afgørende for hvilken belægningstype man skal vælge. Hvis man skal bruge stien som gangsti, vil det være en fordel at vælge en form for stenbelægning.

Ønskes en mere glidende overgang mellem have og stisystem, kan man benytte grus, granitskræver eller en form for mindre sten. Vælger du et af disse materialer er det nødvendigt at sørge for bundopbygning.

Klargøring

Klargøring til belægning.

Belægning

Belægning af fliser.

Resultat

Garanteret flot resultat

Afspil video om Lægning af fliser og sten i sundby

Pris på lægning af fliser

Prisen på lægning af fliser og sten med korrekt opført bundopbygning koster fra 600 kr. pr. m2. Ønsker du blot at få fjernet eksisterende fliser og få lagt nye fliser på eksisterende bundopbygning, starter vores priser fra 400 kr. pr. m2.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Lægning af fliser og sten i sundby

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.