Lægning af rullegræs i Stensved

Vi kan stå for lægning af rullegræs i Stensved på din grund eller have. Vi har mange års erfaring med renovering af haveanlæg, hvor vi ofte står for lægning af rullegræs. Kontakt os i dag og få et gratis og uforpligtende tilbud.

Sådan gør vi

Rullegræs er genvejen til en stærk og ukrudtsfri græsplæne. Græsset er sået og plejet på marker i Danmark, og intet er overladt til tilfældighederne. Du vil derfor være sikret rullegræs af højeste kvalitet. Ved dette valg undgår man altså ventetiden ved spiring, og kan få en flot græsplæne med det samme.

Forarbejdet ved rullegræs er langt mere omfattende end man lige går og tror, da underlaget skal være plant og uden ukrudt, sten mv. og fugtigt i lang tid, da græsset dermed får hurtigere og bedre fat. Man kan med fordel vente med klipning af rullegræs, til græsset har vokset sig op til en vis størrelse.

Klargøring

Klargøring til rullegræs.

Anlægning

Anlægning af rullegræs.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Lægning af rullegræs i stensved

Pris på lægning af rullegræs

Pris på lægning af rullegræs starter ved 100-150 kr. pr. m2. Pris på lægning af rullegræs varierer alt efter hvor stort et område der skal anlægges, samt hvor let tilgængeligt det er at anlægge rullegræs på din ejendom.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Lægning af rullegræs i stensved

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.