Ny indkørsel i Nykøbing Falster

Vi har erfaringen og kompetencerne til at stå for belægning af ny indkørsel i Nykøbing Falster. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi i den forbindelse står for belægning af indkørsel. Kontakt os og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Fliser til din nye indkørsel skal være et par cm tykkere, end hvis du var på udkig efter fliser til en almindelig terrasse, da fliserne skal kunne holde til større belastning i form af køretøjer. Granitskærver til indkørsel bør være af en større sten end til bede eller lignende, da de ellers kan sætte sig fast i bilens dæk. Det mest anvendte til en indkørsel er flisebelægning med store fliser på 40×40 eller 60×60 såvel som granitskærver.

Disse materialer fås i forskellige farver og nuancer, og som giver mange muligheder for at få belægning og stilart på huset til at passe sammen. Med granitskærver i indkørsel kan man hurtigt rive rundt i dem, så det igen ser fint ud. Du kan også benytte granitskærver langs soklen på huset for at bryde med flisebelægningen. Vi står parat til at give råd og vejledning om din nye indkørsel, så du ender med det bedste resultat.

Klargøring

Klargøring til belægning.

Belægning

Belægning af indkørsel.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om Ny indkørsel i nykoebing falster

Pris på indkørsel

Pris på indkørsel starter fra 600 kr. pr. m2. Pris pr m2 indkørsel er varierende. Vigtige faktorer for prisen på belægning af ny indkørsel er eksempelvis om der skal bortskaffes jord, valg af fliser, adgangsforhold til store maskiner og lastbiler.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
Ny indkørsel i nykoebing falster

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.