Opbygning af træterrasse i Sundby

Hos DEPS har vi erfaringen og kompetencerne til at stå for opbygning af din træterrasse i Sundby. Vi har mange års erfaring med bygge- og anlægsprojekter, hvor vi står for opbygningen af træterrasser. Kontakt os i dag og få et gratis tilbud.

Sådan gør vi

Med en ny træterrasse er det vigtigt at tænke over placeringen. Der er nemlig ikke meget ved en træterrasse i skygge hele dagen, eller som ikke har den optimale udsigt. Der skal også tænkes over materialer. Jatoba er et træ materiale der bliver importeret fra Sydamerika. Denne hårdttræs sort er meget kendt for sine fine og smukke strukturer. Komposit har et udtryk ligesom træ, men er dog uden knaster, harpiks og diverse. Desuden bliver en komposit terrasse heller ikke angrebet af svamp mv.

Vi har alle kompetencerne til at stå for opbygning af træterrasser, kompositterrasser og andre typer af terrasser. Vi kan også lave overdækninig og afskærmning til enhver terrasse. Ved brug af havetraktor, traktor fræser, slagleklipper, minigraver, gravmaskine mv. kan vi klargøre din have eller nye byggegrund, således at vi kan få opbygget en træterrasse. Vil du gerne vide mere, kan du tage kontakt til os for en indledende snak, og med henblik på at få et gratis tilbud.

Klargøring

Klargøring til træterrasse.

Opbygning

Opbygning af træterrasse.

Resultat

Garanteret flot resultat.

Afspil video om opbygning af træterrasse i sundby

Pris på opbygning af træterrasse

Priseksempler på opbygning af træterrasser: En simpel trygimprægneret lavt læggende træterrasse koster fra 500 kr. pr m2. En hårdttræs terrasse med proppede terrasseskruer og trappetrin koster fra 2500 kr. pr m2.

Anmeldelser

Det siger vores
tidligere kunder

Anmeldelser
Deps har vejledt omkring selvbyg ad 90kvm træ terrasse og genetableret vores indkørsel efter vi har bygget om i sf sten. God vejledning som vi sætter stor pris på.
Martin Hartmann
Anmeldelser
5 stjerner herfra. Jonas er sød at tale med og ikke en person som prøver at gøre tingene værre end de er for at tjene flere penge.
Tina Lomholdt
Anmeldelser
Kom som aftalt og afleverede et pænt arbejde. Jonas er super flink og hjælpsom. Rimelige priser. Kan absolut anbefales.
Lars Schmidt
opbygning af træterrasse i sundby

DEPS Byg & Anlæg

Har du et projekt du mangler hjælp til? Så tag kontakt til os i dag, og så tager vi en indledende snak om dit projekt, hvor du får et gratis uforpligtende tilbud.

Kontaktoplysninger

Telefon

+45 60723612

Email

kontakt@deps.dk

Send en besked

Beskriv dit projekt eller opgave med få ord, og så kontakter vi dig hurtigst muligt, med henblik på en indledende snak.